Afwerking

Ook wanneer het gaat om de afwerking in en om uw huis of bedrijfspand zit u bij ons goed. We gaan we ook hierin altijd voor perfectie, met oog voor detail en kwaliteitsoplossingen.

Al meer dan 20 jaar

Wij zijn al meer dan 20 jaar de betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om stucwerk voor binnen of buiten, eenvoudige wanden of juist exclusieve projecten, het resultaat is altijd perfect. Datzelfde geldt voor het afbouwen binnen- en buitenshuis.

Voorwerk

In bijna alle gevallen moet er wat voorwerk gedaan worden voordat met het stucen zelf begonnen kan worden. Muren, vloeren, plafonds, vensters, deuren, we houden rekening met alles wanneer we aan een project beginnen. Wanneer er sprake is van de nodige afbouw werkzaamheden dan brengen we eerst alles netjes in kaart. Wat moet er gebeuren, en wat is het gewenste resultaat? Wat is het budget, en binnen welke termijn moet het klaar zijn? Pas wanneer alles helder en akkoord is gaan we aan de slag.

Ook het afbouwen van zaken in en om uw pand is bij ons in goede handen! Wanneer het u gaat om perfectie, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Houten. We zijn actief in de directe omgeving van Houten, zoals in Driebergen, Zeist, Wijk bij Duurstede, Utrecht en Doorn maar ook in ‘t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact op of vraag direct een offerte op.

Bekijk ons werk