Gietvloeren

Puur en heel bijzonder. Dat zijn onze gietvloeren. Toch heeft elke vloer haar eigen speciale eigenschappen, zodat ze stuk voor stuk uniek zijn. Proef de verschillende sferen die elke met zich meebrengt in onze showroom en kies de voor u meest bijzondere!

Verschillende soorten gietvloeren

In uw zoektocht naar een gietvloer bent u waarschijnlijk al veel verschillende termen tegengekomen. Betonvloeren, woonbeton, betonlook gietvloeren, PU-vloeren, noem het maar op. Elke type gietvloer heeft zo zijn voor- en nadelen. Weet u nog niet precies welk type vloer voor uw huis of kantoor geschikt is? Neem contact met ons op of bekijk de vergelijking tussen de verschillende vloeren die wij maken.

U kunt bij ons terecht voor deze soorten beton- en gietvloeren:

  • Betonciré vloer van basebeton
  • PU gietvloer kunststof
  • Gevlinderde betonvloer
  • Ardex Pandomo Studio betonvloer

Betonciré gietvloer van basebeton

Kiezen voor een moderne betonciré gietvloer is kiezen voor karakter, uitstraling, betrouwbaarheid en gemak. Een stoere betonlook wordt gecombineerd met voldoende flexibiliteit. Ontdek de voordelen van onze betonciré vloeren.

PU gietvloer van kunststof

Een PU gietvloer geeft uw vloer de robuuste uitstraling van beton, en de flexibiliteit van elastisch materiaal. U combineert hiermee een stoere industriële look met het gemak en comfort van een modern product. Ontdek de voordelen van onze PU gietvloeren.

Gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde betonvloer geeft uw vloer een stoere en unieke bonte, gewolkte look. We zouden industrieel kunnen zeggen, maar misschien lijkt het nog wel meer op de vloer van een oud deel bij de boerderij. Deze gevlinderde vloeren zijn échte eyecatchers die een unieke sfeer aan de ruimte geven.

Ardex Pandomo Studio betonvloer

In de markt staat de Ardex Pandomo Studio betonvloer enorm hoog aangeschreven. De ervaring van deze Duitse fabrikant is vertaald in ongeëvenaarde kwaliteit en degelijkheid. Deze betonvloer is een aanwinst voor elke ruimte.

Particulier én zakelijk

Zowel basebeton als betonciré zijn zeer breed toepasbaar en geschikt voor diverse doeleinden, zowel particulier als zakelijk. Prachtig op wanden en vloeren om het interieur nét dat beetje extra’s te geven.

Pas gietvloeren toe in elke ruimte

Gietvloeren zijn mooi en veelzijdig, door het hele huis te gebruiken. Wij leggen de meeste gietvloeren in deze ruimtes:

  • Badkamers
  • Keukens
  • Vloeren
  • Wanden
  • Tafels
  • Kantoren

Verschillende mogelijkheden

Wij leveren vier soorten gietvloeren die uniek zijn en speciale eigenschappen bezitten. We bieden betonciré gietvloeren, PU (polyurethaan) gietvloeren, gevlinderde betonvloeren en Ardex Pandomo Studio betonvloeren. Het zijn allemaal vloeren van uitzonderlijke kwaliteit, maar ze verschillen in uitstraling. De vloeren worden laag voor laag opgebracht, waarbij elke laag een andere functie heeft. Zowel onze betonnen als kunststoffen gietvloeren zijn duurzaam, naadloos, vloeistofdicht, geschikt bij vloerverwarming en zeer onderhoudsvriendelijk.

Onderhoud

Een vraag die veel klanten stellen is: ‘Wat is de levensduur van een gietvloer?’ Het antwoord hierop is erg moeilijk omdat iedere persoon anders met zijn/haar vloer omgaat. Heb je bijvoorbeeld huisdieren of kinderen met zandlaarsjes dan zal er eerder slijtage zijn. Het is belangrijk dat bij welke gietvloer je ook kiest het onderhoud goed is. Reinigen en onderhouden volgens voorschrift met zuurvrije schoonmaakmiddelen. Laat je een glas rode wijn vallen? Geen probleem! Laat het alleen niet een hele nacht intrekken maar dweil het direct even weg. Zo kan een gietvloer levenslang meegaan!

Veelgestelde vragen

Er zit verschil in gietvloeren en materialen. Wij brengen gietvloeren aan die geschikt zijn voor natte ruimtes zoals de badkamer en de keuken.

BaseBeton is verkrijgbaar in acht prachtige standaardkleuren, maar is daarnaast leverbaar in iedere RAL- of NCS-kleur die u maar wenst. Geef kleur aan uw interieur en kies de betonstuc die het beste bij u past.

Een groot voordeel van een PU gietvloer is dat deze gegoten kan worden in talloze kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos: van natuurlijk grijs tot koper.

Onze gietvloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit maakt het mogelijk dat ze geschikt zijn binnen elke woonruimte. Niet alleen woon- en slaapkamers zijn fantastisch met een gietvloer, maar ook keukens en badkamers zijn ruimtes waarin een gietvloer mooi én praktisch is. Een prachtig product om elk interieur een shiny touch te geven!

Een gietvloer is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Info aan te leveren door Guy

De verschillen tussen onze gietvloeren