Ardex Pandomo Studio betonvloer

In de markt staat de Ardex Pandomo Studio betonvloer enorm hoog aangeschreven. De ervaring van deze Duitse fabrikant is vertaald in ongeëvenaarde kwaliteit en degelijkheid. Deze betonvloer een aanwinst voor elke ruimte.

Pandomo Studio vloeren, stoere beton look

Deze Ardex Pandomo Studio betonvloer is, heel strict gesproken, geen echte gietvloer. Het is wél een vloer die naadloos is, en daarmee dus de uitstraling heeft van een betonlook gietvloer. Omdat de substantie wat dikker is brengen we deze Pandomo betonvloer met de hand aan. We zijn, met trots, een gecertificeerde Ardex verwerker en zijn vooral onder de indruk van de stoere uitstraling die deze vloer geeft aan elke ruimte. En elke betonvloer is ook weer uniek. Bij elk project zie je weer de handtekening van de verwerker terug.

Het materiaal van Pandomo Studio is erg hard. De oppervlakte sterkte is dan ook erg hoog, dat maakt deze betonvloeren erg geschikt voor intensief gebruik. Door zijn patronen en hardheid zullen deze vloeren niet heel snel krassen, maar meestal zeggen we er wel bij dat alle vloeren net zo kras- en slijtvast als een houten vloer. De Pandomo Studio vloer heeft de uitstraling van betonciré vloeren, met een gemêleerde kleurstelling, en de eigenschappen van een keiharde betonvloer.

Naadloze betonvloeren van Ardex, 10 kleuren

Ardex Pandomo Stuido betonvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn 10 standaard kleuren beschikbaar, allemaal passend bij het product. Denk dus niet aan geel, groen of paars, maar aan betonlook-achtige kleuren die stuk voor stuk bijdragen aan een stoere en authentieke beton look.

In onze showroom kunt u op uw gemak enkele voorbeelden komen bekijken. De koffie staat voor u klaar!

Ardex betonvloer, strakke vloeren voor elke ruimte

De betonvloeren van Ardex kunnen toegepast worden in eigenlijk elke ruimte. Omdat alles naadloos aangebracht kan worden, zelfs doorlopende vloeren en wanden, zorgt het voor een rustige en strakke uitstraling in uw woning of pand. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, toilet of zelfs badkamer, een Pandomo Studio vloer is een uitstekende oplossing. Let op, ook al is deze vloer wel vochtwerend, we gebruiken deze betonvloer nooit als ‘echte douchevloer’. Maar verder is deze Pandomo vloer prima te gebruiken in uw badkamer of in de keuken, geen enkel probleem. Ook goed om te weten; vloerverwarming past uitstekend bij deze vloeren.

We werken deze vloer naar keuze af met lak of olie. Daardoor is het onderhoud van deze betonvloer erg eenvoudig. De vloer is vocht- en vuilafwerend, en met de bijgeleverde schoonmaak set is uw vloer in een handomdraai weer schoon. Let op: gebruik dus géén chemische schoonmaakmiddelen, want daardoor kan de toplaag aangetast worden.

Benieuwd hoe we deze vloer, en wanden, ook voor uw project kunnen maken? Neem dan contact op, we vertellen u graag meer!

Eigenschappen Ardex Studio betonvloer

  • Basismateriaal: Ardex Pandomo Studio beton
  • Flexibiliteit: Goed uitsmeerbaar, minder flexibel na uitharding
  • Hardheid: Erg hoge oppervlakte sterkte
  • Dikte: 3mm
  • Kleurkeuze: 10 standaard kleuren
  • Vloerwarming: Zeer geschikt
  • Badkamer: Niet in de doucheruimte, wel er omheen
  • Vuil- en vochtafstotend: Ja, eenvoudig onderhouden met bijgeleverde schoonmaakset
  • Kosten: Op aanvraag

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Houten. We zijn actief in de Midden-Nederland en bedienen klanten in bijvoorbeeld Driebergen, Zeist en Doorn, maar ook in ‘t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact met ons op.