Betonciré vloer

Kiezen voor een moderne betonciré vloer is kiezen voor karakter, uitstraling, betrouwbaarheid en gemak. Een stoere betonlook wordt gecombineerd met voldoende flexibiliteit. Ontdek de voordelen van onze beton ciré vloeren.

Betonciré vloeren, voor een industriële en robuuste look

Onze betonciré vloeren zijn robuuste handgesmeerde vloeren, met de strakke gietvloer uitstraling, gemaakt van kant-en-klaar basebeton. We smeren deze vloeren in z’n geheel, zodat u een schitterende naadloze vloer krijgt. En omdat we betonciré ook vaak gebruiken voor op wanden kunt u zelfs kiezen voor een naadloze overgang van vloer en wand, als één geheel. Door het gebruik van de beton basis krijgt een betonciré vloer een industriële en robuuste uitstraling.

Maar een betonciré vloer is niet alleen maar hip, het is ook erg praktisch! Het deels flexibele karakter van basebeton zorgt ervoor dat het ook in bijna alle ruimtes erg goed toe te passen is. Een betonciré vloer volgt de ondergrond en kan prima over vloerverwarming. Scheuren die al in de ondergrond zitten, kunnen wij eventueel behandelen en voorzien van metalen ankers. Daarmee proberen we te voorkomen dat deze niet meer terug komen. Eerlijkheidshalve zeggen we er altijd wel bij dat we die garantie helaas nooit helemaal kunnen geven als de scheuren al in de ondergrond zitten. Voor zulk soort vloeren adviseren we dan ook vaak een PU gietvloer.

Naadloze betonciré vloeren in alle kleuren

Een ander voordeel aan het gebruik van betonciré voor op uw vloeren is de enorme keuze aan kleuren. Er zijn alleen al zo’n 40 standaard kleuren beschikbaar, maar daarnaast kunt u er ook kiezen voor nagenoeg elke mogelijke RAL of NCS kleur. Zo weet u zeker dat uw vloer naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

In onze showroom kunt u op uw gemak enkele voorbeelden komen bekijken. De koffie staat voor u klaar!

Beton ciré, voor vloeren en en wanden in elke ruimte

Onze betonciré gietvloeren kunnen toegepast worden in eigenlijk elke ruimte. Omdat alles naadloos aangebracht kan worden, zelfs doorlopende vloeren en wanden, zorgt betonciré voor een rustige en strakke uitstraling in uw woning. Of het nu gaat om de woonkamer, de keuken, het toilet of zelfs de badkamer, een betonciré vloer is een uitstekende oplossing. Ook goed om te weten; vloerverwarming past uitstekend bij betonciré vloeren. Heerlijk comfortabele warmte.

Wij werken de vloeren altijd af met 2 supersterke matte PU laklagen. Daardoor is het onderhoud van de vloer erg eenvoudig. De betonciré vloer is vocht- en vuilafwerend, en met de bijgeleverde schoonmaak set is uw vloer in een handomdraai weer schoon. Let op: gebruik dus géén chemische schoonmaakmiddelen, want daardoor kan de toplaag aangetast worden.

Lees hier meer over betonciré stucwerk voor op wanden.

Eigenschappen betonciré vloer

  • Basismateriaal: Basebeton
  • Flexibiliteit: Kan op oneffen ondergrond, scheurt niet snel
  • Hardheid: Sterke toplaag, kan tegen ‘werken’
  • Dikte: 2-3mm
  • Kleurkeuze: Alle RAL en NCS kleuren
  • Vloerwarming: Zeer geschikt
  • Badkamer: Alleen op droge gedeeltes van de badkamer toilet, keuken, etc.
  • Vuil- en vochtafstotend: Ja, eenvoudig onderhouden met bijgeleverde schoonmaakset
  • Kosten: Op aanvraag

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Houten. We zijn actief in de Midden-Nederland en bedienen klanten in bijvoorbeeld Driebergen, Zeist en Doorn, maar ook in ‘t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact met ons op.