Gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde betonvloer geeft uw vloer een stoere en unieke bonte, gewolkte look. We zouden industrieel kunnen zeggen, maar misschien lijkt het nog wel meer op de vloer van een oud deel bij de boerderij. Deze gevlinderde vloeren zijn échte eyecatchers die een unieke sfeer aan de ruimte geven. 

Bont en gevlinderd beton, vloeren met karakter

Onze bonte en gevlinderde betonvloeren zijn robuuste gietvloeren. Na het uitgieten spanen we het product handmatig uit en brengen de vloer zorgvuldig aan. Echt vakmanschap, handwerk waar we trots op zijn. We brengen deze vloeren naadloos aan. Tijdens het uitharden van het beton ‘vlinderen’ we de vloer; met een machine wordt er een uniek gewolkt patroon in aangebracht die de vloer een authentieke en stoere uitstraling geeft.

Deze betonvloeren zijn dan ook uitermate geschikt voor ruimtes die wel een beetje karakter mogen uitstralen. Natuurlijk plaatsen we deze vloeren vaak in bestaande of nieuwbouw huizen, maar ook in restaurants, hotels, ontvangstruimtes, woonwinkels, noem maar op. Deze vloer creëert een landelijke en stoere uitstraling. En altijd uniek; door het gebruik van machines waarmee het product uitgevlinderd wordt, weet je van tevoren nooit helemaal hoe het er uit gaat zien. Elke betonvloer heeft weer een eigen mengeling van donkere en lichte tinten en patronen.

Naadloze betonvloeren in verschillende kleuren

Deze bonte betonvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren. Om zoveel mogelijk vast te houden aan het unieke karakter van deze vloeren, is dat echter wel wat meer beperkt. Er zijn 6 vaste standaardkleuren, van zandkleurig tot meer grijs-blauwig beton. We kunnen deze vloer voorzien van steenolie of lak. Lak ligt iets meer ‘op’ de vloer, en steenolie trekt iets meer ‘in’ de vloer. Beide opties zijn prima geschikt om uw vloer vuil- en vochtafstotend te maken. Waar u ook voor kiest, de vloer is altijd goed beschermd en geschikt voor intensief gebruik.

In onze showroom kunt u op uw gemak enkele voorbeelden komen bekijken. Maak een afspraak, de koffie staat voor u klaar!

Gevlinderde betonvloeren, sterk en comfortabel

De eigenschappen van het cementgebonden basisproduct zorgen ervoor dat, wanneer eenmaal uitgehard, de vloer letterlijk keihard is. Met een dikte van 5 mm is het echt een robuuste vloer waar u jarenlang plezier van gaat beleven. Omdat de vloer door de hardheid wat minder flexibel is dan bijvoorbeeld betonciré vloeren of PU gietvloeren, is deze ook wat minder geschikt voor huizen of panden die wat meer ‘werken’ als gevolg van temperatuur- en vochtwisselingen.

Wanneer u daar iets meer informatie of voorlichting over wilt, dan helpen we u natuurlijk graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Eigenschappen gevlinderde betonvloer

  • Basismateriaal: Cementgebonden product
  • Flexibiliteit: Uitgietbaar en uitsmeerbaar
  • Hardheid: Zeer sterk en hard materiaal
  • Dikte: 5 mm
  • Kleurkeuze: 6 standaard betontinten
  • Vloerwarming: Geschikt
  • Badkamer: Minder geschikt voor badkamer
  • Vuil- en vochtafstotend: Ja, eenvoudig onderhouden met bijgeleverde schoonmaakset
  • Kosten: Op aanvraag

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Houten. We zijn actief in Midden-Nederland en bedienen klanten in bijvoorbeeld Driebergen, Zeist en Doorn, maar ook in ‘t Gooi. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.