PU gietvloer

Een PU gietvloer geeft uw vloer de robuuste uitstraling van beton, en de flexibiliteit van elastisch materiaal. U combineert hiermee een stoere industriële look met het gemak en comfort van een modern product. Ontdek de voordelen van onze PU gietvloeren.

PU gietvloeren, het beste van twee werelden

Onze PU vloeren zijn robuuste gietvloeren, gemaakt van twee-componenten polyurethaan. We gieten deze elastische vloeren in z’n geheel, zodat u een egale, naadloze vloer krijgt. Onze PU gietvloeren combineren de robuuste uitstraling van een betonlook vloer met de elasticiteit en flexibiliteit van een kunststof vloer. Volgens ons een mooie combinatie, het beste van twee werelden.

Met een PU gietvloer kiest u niet alleen maar voor een moderne, hippe vloer. Het is ook een goede keuze uit praktisch oogpunt! De flexibele eigenschappen van polyurethaan zorgen ervoor dat het ook in ‘werkende’ ruimtes – die af en toe kunnen uitzetten of krimpen als gevolg van warmte – een erg goede keuze is. Het PU product zorgt voor een iets zachtere, meer rekbare vloer, zodat er geen scheuren ontstaan. En vloerverwarming is ook geen enkel probleem, deze gietvloeren zijn daar uitstekend voor geschikt!

Naadloze PU gietvloeren in alle kleuren

Een ander voordeel bij het kiezen voor PU gietvloeren de enorme keuze aan kleuren. U kunt ook kiezen voor elke mogelijke RAL of NCS kleur. Zo weet u zeker dat uw vloer naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Vaak kiezen onze klanten voor een klein ‘vleugje’ van een iets andere tint in hun gietvoer. Omdat een effen vloer soms net iets te veel stof of viezigheid laat zien. Daarom is een gemêleerd effect in de vloer zowel stijlvol als handig. Het geeft een stoere betonlook, en zorgt ervoor dat de aanblik rustiger wordt.

In onze showroom kunt u op uw gemak enkele voorbeelden komen bekijken. De koffie staat voor u klaar!

PU gietvloeren geschikt voor elke ruimte

Onze PU gietvloeren worden toegepast in eigenlijk elke ruimte in huis. De laatste tijd hebben we verschillende projecten voltooid waarbij we deze gietvloeren aanbrachten in woonkamers, keukens, toiletruimtes en natuurlijk in badkamers. Voor elke ruimte geldt, een PU giet vloer is een uitstekende oplossing. Omdat de vloer waterdicht is wordt het probleemloos gebruikt als douchevloer, of in keukens en toiletten. U hoeft zich geen zorgen te maken om lekkages, deze naadloze vloeren zijn er op berekend.

Wij werken de vloeren altijd af met een supersterke matte laklaag. Daardoor is het onderhoud van de gietvloer erg eenvoudig. Met de bijgeleverde schoonmaak set is uw vloer in een handomdraai weer schoon. Let op: gebruik dus géén chemische schoonmaakmiddelen, want daardoor kan de toplaag aangetast worden.

Eigenschappen PU gietvloer

  • Basismateriaal: Polyuretheaan, 2 componenten
  • Flexibiliteit: Rekt goed mee, elastisch, scheurt niet snel
  • Hardheid: Kras- en slijtvast, kan tegen ‘werken’
  • Dikte: 3-4mm
  • Kleurkeuze: Alle RAL en NCS kleuren
  • Vloerwarming: Zeer geschikt
  • Badkamer: Kan gebruikt worden in badkamer, toilet, keuken, etc.
  • Vuil- en vochtafstotend: Ja, eenvoudig onderhouden met bijgeleverde schoonmaakset
  • Kosten: Op aanvraag

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Houten. We zijn actief in de Midden-Nederland en bedienen klanten in bijvoorbeeld Driebergen, Zeist en Doorn, maar ook in ‘t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact op of vraag direct een offerte op.