Lijstwerk plafond

Lijstwerk aan het plafond, dat zegt u in eerste instantie misschien niet zoveel. Maar wat als we het hebben over sierlijsten en ornamenten aan plafonds en muren bij oude grachtenpanden? Wellicht gaat er nu een belletje bij u rinkelen. Wist u dat dit ook in uw woning mogelijk is? Voor een klassieke en stijlvolle uitstraling van al uw ruimtes is lijstwerk een prachtige toevoeging.

Munneke Stukadoors is op dit gebied een echte detaillist. Hij gaat voor niets minder dan perfectie. Want een nette en stijlvolle afwerking is immers cruciaal voor een prachtig eindresultaat.

Lijstwerk plafond: echt vakmanschap!

Lijstwerk op het plafond, vervaardigd van gips (stuc) is een oud ambacht van exclusief stucwerk dat onze stukadoors tot in de puntjes beheersen. Een plafond perfect glad maken voor een ornament, nauwkeurig werken met mallen en gips: bij lijstwerk houden wij van Munneke Stukadoors van een mooie uitdaging. Vertel ons uw ideeën, en wij zorgen dat de sierlijsten of andere sierelementen naar uw wens geplaatst worden. Of dit nu moderne stijl plafondplinten moeten worden, of juist rijkversierde klassieke ornamenten. Alles is mogelijk. Wilt u dus een finishing touch die uw woonruimte omtovert tot een wel heel bijzondere, dan bent u bij Munneke Stukadoors aan het juiste adres. Bespreek met ons de mogelijkheden voor lijstwerk bij u thuis!

Interesse in lijstwerk bij u thuis?

Restauratie van lijstwerk

Woont u in een monumentaal pand of een klassieke woning, en is het lijstwerk na tientallen jaren toch eindelijk aan vervanging toe? Dan gaan onze vakmannen met veel passie bij u aan de slag om het lijstwerk te restaureren. Ook als het lijstwerk ernstig beschadigd is, kunnen wij dit weer in ere herstellen door een kopie te maken van uw huidige lijstwerk. Bekijk ook ons project, waar we het lijstwerk hebben vervangen in een huis in België.

Waarom kiest u voor Munneke Stukadoors?

  • Gedetailleerd. We streven altijd naar het beste resultaat. Net dat beetje meer. Zodat we er zelf 100 procent achter staan.
  • Netjes. Resultaat is belangrijk, maar vooral ook hoe we dat bereiken. Bij ons geen galmende bouwradio’s en witte voetstappen door uw hele huis.
  • Eerlijk. We doen wat we beloven en maken heldere afspraken. Zo zorgen we ervoor dat u alleen blij wordt verrast.
  • Kundig. We blijven investeren in kennis en nieuwe materialen, zodat we steeds meer kwaliteit leveren. Elke dag weer

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar meer werk van Munneke Stukadoors? Bekijk voor een indruk van ons werk ook onze projecten, en andere specialismen op het gebied van binnen stucwerk.

Weten wat lijstwerk bij u thuis kost?