Stukadoor

Munneke Stukadoors is een gerenommeerde stukadoor, gevestigd in Houten. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat geldt voor de diensten die we verlenen, de producten die we gebruiken en de projecten die we opleveren. Maar dat geldt net zo goed voor onze werkwijze en communicatie. Afspraak is afspraak, we doen wat we zeggen. Bent u op zoek naar een stukadoor die nét dat stapje extra zet en die dat bijzondere project wél kan? Dan zit u goed!

“Het ene stucwerk is het andere niet. We vinden het belangrijk dat we zelf 100 procent achter ons resultaat staan. Daarom heeft u bij ons een garantie op exclusiviteit.”

Wat maakt ons uniek?

Elke opdracht is anders en uw wensen zijn verschillend van een ander. Dat snappen we maar al te goed. Maar dat zit hem niet alleen in het product. We bespreken vooraf uw wensen, qua proces en qua resultaat. Zodat we daar vanaf de start volledig rekening mee kunnen houden en we zeker weten dat u achteraf écht tevreden bent. Dan zijn wij het ook.

We hebben vier duidelijke beloften: Oog voor detail, afspraak is afspraak, netjes werken en garantie op vakmanschap. Lees meer over onze werkwijze.

Vraag een offerte aan

Geef aan wat we voor u kunnen betekenen en ontdek wat exclusiviteit inhoudt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Ons werkgebied

Vanuit het midden in het land werken wij in een grote regio. We werken voor klanten in onder anderen de volgende plaatsen:

Amerongen, Amersfoort, Arnhem, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Doorn, Driebergen, Ede, Hilversum, Houten, Leusden, Maarssen, Naarden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.