Stucen

We hebben ondertussen ruim 20 jaar met professioneel stucen. We hebben ons op een breed vlak gespecialiseerd en we blijven ons ontwikkelen. Daag ons dus vooral uit! Wij geven u altijd het beste resultaat. U kunt bij ons terecht voor:

Stucwerk buiten

Geef uw gevel een stijlvolle upgrade door deze te stucen. Vorm een schuurtje om tot trendy tuinhuis. Of maak van uw terras een verlengstuk van de woonkamer. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ons buiten stucwerk staat garant voor een stijlvolle, strakke uitstraling die jarenlang meegaat.
Ontdek meer > 

Exclusief stucwerk

Wilt u uw badkamer in een ‘thuis spa’ met natuurlijke tinten veranderen? Uw woonkamer een klassieke uitstraling geven voor meer karakter? Of juist een echte eyecatcher van uw bedrijfspand maken? Met exclusief en decoratief stucwerk laat u een onvergetelijke indruk achter.
Ontdek meer >

Wanden en plafonds

Van rijtjeswoning, vrijstaande villa tot bedrijfspand. En bestaande bouw of nieuwbouw. Met ons stucwerk geven we elke binnenruimte de kwalitatieve uitstraling die u zoekt.
Ontdek meer >

Gietvloeren

Gietvloeren zijn waterdicht, hygiënisch en natuurlijk, de toepassingen hiervan zijn dan ook eindeloos. Een gietvloer, cementgebonden of met een betonbasis, kan een strakke en tegelijkertijd industriële uitstraling geven.
Ontdek meer >

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Driebergen. We zijn actief in de directe omgeving van Driebergen zoals in Zeist en Doorn maar ook in ’t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact op of vraag direct een offerte op.

Hulp nodig bij schilderwerk? Of een andere vraag? We zijn tot meer in staat dan u denkt. Daag ons vooral uit!