Stucwerk buiten

Geef uw gevel een stijlvolle upgrade. Vorm een schuurtje om tot trendy tuinhuis. Of maak van uw terras een verlengstuk van de woonkamer. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan gestucte koeienstallen en paardenboxen. Ons stucwerk buiten staat garant voor een stijlvolle, strakke uitstraling die jarenlang meegaat.

De voordelen op een rij

Door buitenstucwerk gaat uw gevel of buitenmuur weer tijden mee. En niet alleen vanwege de eigentijdse, frisse uitstraling. De stuclaag beschermt de muur namelijk tegen weersinvloeden, waardoor de kans op vocht- en schimmelvorming een stuk kleiner wordt. Met buitenstucwerk kunnen we zelfs een isolerende laag aanbrengen (dit kan overigens ook binnen). Zo bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

Resultaat telt!

U kunt gaan voor functioneel stucwerk, zoals pleisterwerk stucwerk of zelfs het subtiele dunpleister. Maar ook voor decoratief, zodat uw gevel of buitenmuur echt het visitekaartje van uw woning wordt. Wist u dat we zelfs vijvers en buitenzwembaden stucen? Zeker buiten is een goede staat van de ondergrond ontzettend belangrijk voor een perfect resultaat. U wilt natuurlijk niet dat de pleisterlaag na een jaar al loslaat. Daarom voeren we een project alleen uit, als we zeker weten dat we de beste kwaliteit opleveren. En anders adviseren we u over hoe u dit bereikt. Lees meer over ons exclusief stucwerk.

Materiaal voor buiten

Voor een strak resultaat dat jarenlang meegaat, gebruiken we uitsluitend materialen die specifiek voor buiten zijn ontwikkeld. We stucen met materialen op cementbasis. Dit materiaal is weliswaar minder flexibel dan het gipsmateriaal dat we binnen gebruiken, maar wel een stuk sterker. En dat moet ook. Want buiten krijgt een muur veel te verduren. Regen, sneeuw, wind, de warmte van de zomerzon. Onze materialen zijn tegen alle weersinvloeden bestand. Bijvoorbeeld bepaalde typen betonlook stucwerk of betonciré stucwerk.

Meer weten over de mogelijkheden van buiten stucwerk? Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Houten. We zijn actief in Midden-Nederland, zoals in Driebergen, Zeist en Doorn, maar ook in ‘t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar meer werk van Munneke Stukadoors? Bekijk voor een indruk van ons werk ook onze projecten, en andere specialismen op het gebied van stucen.

Bekijk ons werk