Referenties

Waarom u voor ons moet kiezen? Daar kunnen onze klanten beter antwoord op geven.

Bart de Waijer

Mooi bedrijf, levert goed werk, houdt zich aan de planning en communiceert prettig. Een aanrader!

A. van Dijk, Driebergen

Onlangs heeft Coen bij ons het toilet voorzien van een prachtig stukje stuukwerk. Het toilet moest nog betegeld worden, er was wat vertraging opgetreden. Coen heeft de muren van het toilet, die behoorlijk scheef waren, keurig recht en strak gestuukt. Hij heeft de onderrand netjes en strak afgewerkt met een metalen strip waarna de tegelzetter probleemloos kon starten. Het resultaat: een prachtige toiletruimte! Coen is niet alleen een beleefde, gezellige en vrolijke man, maar ook iemand die nauwkeurig, vakkundig en zeer netjes werkt. Er was na zijn vertrek niets aan rommel achtergelaten, alles was keurig schoongemaakt en opgeruimd. Nogmaals dank, Coen, voor het prachtige staaltje stuukwerk!

Fam. Teeuw, Driebergen

Onze eerste kennismaking was een drietal jaren geleden toen Guy het plafond bij onze overburen gestuukt heeft. Het viel ons toen al op dat hij uitblonk door de manier waarop hij werkt, vakkundig, netjes, met passie voor zijn vak en hij is communicatief goed onderlegd wat zorgt voor een prettige samenwerking.

Hij levert gedegen vakmanschap en is daarnaast een prettig mens in de omgang. Met alle vertrouwen hebben we hem benaderd voor het plafond van onze nieuwe badkamer en het resultaat is prachtig! Ook nu werden we verrast door zijn voorkomendheid, alles was keurig netjes achtergelaten, het was wederom een uiterst plezierige ervaring.

Eugene en Diana

“Super mooi , knap werk verricht en snelle afhandeling bedankt. En Koen aardige jongen relax en weet wat hij doet.”

Dhr. Zijtveld

“In eerste instantie is er contact geweest met een ander bedrijf maar dit verliep moeizaam en niet volgens afspraak. Vervolgens heb ik Guy gebeld en binnen een zeer korte tijd heeft hij actie ondernomen. Erg tevreden zijn wij met het resultaat en alles is buitengewoon verlopen.”

Charlotte van der Sluis

“Op het moment dat de vraag er was werd er snel door Guy gehandeld. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik ervaar Guy Munneke Stukadoors & Afbouwbedrijf als een betrouwbare onderneming met aandacht voor een duidelijke communicatie gedurende het gehele proces.”

Christiaan Imhof

“De buitenzijde van ons huis was al jarenlang een doorn in het oog. Via aannemer Willem van Amerongen ben ik in contact gekomen met Guy. De communicatie ging goed en alles verliep snel en volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen Guy zeker aan.”

Joost Cothen

“Guy is ons aanbevolen door onze tuinarchitect. We zijn afgegaan op haar ervaring en dit heeft zeer positief uitgepakt. Guy kwam zijn afspraken goed na en voorzag ons van een perfect advies, dit heeft ervoor gezorgd dat er een mooi stukje duurzaam werk geleverd is. Uiteindelijk een zeer tevreden klant met een prachtig stukje werk waar we nog jaren van genieten.”

Gerard Stellaard

“Ik kwam in contact met Guy door op Google te zoeken naar “stukadoor”. Zijn advertentie viel op en onderscheidde zich van anderen door de gegeven voorbeelden van prachtige pleisterwerken van antieke plafonds komend van zijn hand. Na een uiterst plezierig eerste telefoongesprek en correcte prijsopgave in vergelijking met anderen, besloten wij het werk aan Guy Munneke te gunnen. Zijn persoonlijkheid en het in detail uitleggen van de gekozen werkzaamheden is opvallend. Net als zijn vakbekwaamheid, precisie van uitvoering, uitgebreide voorbereiding van het werk, betrokkenheid, schoon en strak werk afleveren zonder rommel/schade etc en het altijd nakomen van zijn afspraken. Kortom een heel plezierige tijdspassering. Het eindresultaat is altijd 100%  en ‘t werk zelf is ook na vele jaren nog steeds zonder mankementen. Ik heb veel aannemerswerk onder handen gehad in de laatste 40 jaar, zowel in binnen- als buitenland, en ik kan Guy Munneke voor 100% aanbevelen. ‘n Prachtkerel!”

Bert en Nicole

“Wij kennen Guy via het werk van Bert, de politie, waar Guy eerst werkzaam was. Guy is een zeer vakkundig stukadoor die weet waar hij over praat. Hij werkt netjes en laat geen rommel achter. En hij levert kwalitatief hoogwaardige werk af. Als je voor Guy kiest dan weet je dat het vakwerk is wat je op je wanden krijgt. Hij staat voor kwaliteit en levert kwaliteit. Guy is prettig in de omgang. Het voelt ontspannen aan als hij in je huis aan het werk is. Hij is vriendelijk, goedlachs en heel benaderbaar. Het eindresultaat is dat wat je ervan verwacht had en kan zelfs nog je verwachtingen overtreffen als je Guy een betonart look laat uitvoeren op de wanden. Gewoonweg een kunstwerk.”

Gerard van Donselaar

“Via het reclamebord bij Dalto Korfbal kwamen wij in contact met Guy. Hij gaf voor de eerste opdracht een hele scherpe prijs. De tweede opdracht hebben wij direct aan Guy gegeven omdat hij zulk goed werk had afgeleverd. Guy dacht goed mee, het resultaat is prachtig, maar het team is ook erg vriendelijk en werkt netjes. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat! Ik zou hem zo aan iedereen aanbevelen. Overigens krijgen we niet betaald voor deze recensie.”

Arie van Oosterom

“Via een bekende die al eens wat door Guy had laten doen en daar tevreden over was kwamen we in contact met Guy. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en zijn offerte heel netjes. Er wordt netjes gewerkt en na afloop opgeruimd. Guy heeft plezier in zijn werk en straalt dat uit. Het eindresultaat? MOOI!!! Guy is een vakman die met je meedenkt en er iets moois van maakt.”