Stukadoor in Utrecht voor stucwerk binnen en buiten

Zoekt u een stukadoor in de buurt van Utrecht? Dan vindt u ons om de hoek, in Driebergen.

Als specialist in ambachtelijke stuctechnieken leveren wij al meer dan 20 jaar topkwaliteit stucwerk in heel Midden-Nederland. Of het nu gaat om een monumentaal pand, een karakteristieke jarendertigwoning, een bedrijfspand in de Domstad of zelfs nieuwbouw. Van klein stucproject tot complete makeover, we kunnen niet wachten om uw project in Utrecht tot leven te laten komen!

Stucadoor in Utrecht: onze projecten

Onze stucadoors hebben al diverse projecten mogen uitvoeren in Utrecht, waarbij wij geen uitdagingen uit de weg gingen. Zowel modern als authentiek stucwerk binnen én buiten kunt u uitbesteden aan onze vakmensen. Bekijk een voorbeeld van een recent afgerond project: glad gestucte plafonds in het Mary K hotel in Utrecht. De karakteristieke werven van deze historische locatie maakten dit een pittige opdracht, maar we hebben het project strak opgeleverd! Bekijk ook onze andere projecten voor een impressie van ons werk.

Binnen stucwerk: ideeën omtoveren tot werkelijkheid

Voor stucwerk binnenshuis is tegenwoordig steeds meer mogelijk. Sinds betonciré, ook wel betonlook stucwerk, zijn intrede heeft gedaan. Zijn badkamers en keukens steeds strakker en moderner geworden. In combinatie met bijvoorbeeld een mooi verlaagd plafond met ronde spots, geeft zo’n badkamer met betonciré een echt hotelgevoel in huis.

Onze stucadoors verzorgen nauwkeurig stucwerk in alle mogelijke binnenruimtes: van badkamer tot keuken, slaapkamer of mancave. Klop vooral bij ons aan met uw creatieve interieurideeën, grote kans dat we het kunnen realiseren! Want dat vinden wij het mooiste aan ons vak. Bekijk ook onze Instagrampagina voor inspiratie, hier vindt u onder andere totale makeovers van diverse ruimtes.

“Het mooie van het vak is dat je ideeën van klanten om kunt toveren naar werkelijkheid” – Munneke Stukadoors

Buiten stucwerk: gevel laten stucen

Ook voor buiten stucwerk in Utrecht zit u bij ons goed. Uw gevel heeft over de levensduur heel wat te verduren: door weer en wind blijft deze staan. En een gevel is toch het visitekaartje van uw huis, want het is het eerste wat u ziet van de buitenkant.

Is het tijd voor onderhoud aan uw gevel? Dan raden wij u aan om stucen te overwegen. Want als binnen alles al strak is, dan kan een gestucte gevel een prachtige finishing touch zijn om het geheel compleet te maken! Wij kunnen mooie stucproducten aanbrengen met een isolerende werking, die volledig waterbestendig zijn. Bekijk ook eens deze gestucte buitengevel in Driebergen, misschien is zo’n afwerking iets voor uw woning!

Stucwerk in een specifieke stijl

Gaat het u om een specifiek soort stucwerk? Laat het ons zien en wij gaan hier graag mee aan de slag. Bekijk ook onze verschillende specialismen:

Staat het gewenste specialisme hier niet tussen? Grote kans dat we dat ook gewoon kunnen! Geen project gaat ons boven de pet. Hoe uitdagender, hoe leuker. Wij laten continu bijscholen. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van stukadoren. Stuur ons een foto of idee van het gewenste resultaat, de kans is groot dat wij dit kunnen bereiken. Dankzij onze nauwe contacten met diverse leveranciers kunnen we eenvoudig diverse stucmaterialen voor u bestellen.

Wat u kunt verwachten

Wanneer onze stucadoor op afspraak bij u thuis komt, maakt hij samen met u een inventarisatie en heldere planning van het project. Gaan we voor u aan de slag? Dan houden we u tijdens de werkzaamheden op de hoogte van onze vorderingen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het project binnen de deadline opgeleverd wordt. Onze uitgangspunten hierbij zijn:

  • Helder communiceren
  • Alleen topmaterialen
  • Netjes werken

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan, bekijk dan onze werkwijze.

Vraag direct een offerte aan

U heeft het gelezen: als stukadoor in de omgeving Utrecht passen wij onze kennis en kunde graag toe op de meest uiteenlopende stucprojecten. Wilt u de authentieke details van uw jarendertigwoning behouden? Uw kantoorpand opfrissen met een strakke, moderne uitstraling? Het is aan u. Vraag direct een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Stukadoor in de omgeving van Utrecht

Wij werken ook op naastgelegen plaatsen rondom de Utrechtse Heuvelrug en in de buurt van Utrecht:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, Ede, Houten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.