Werkwijze

We leveren alleen de kwaliteit waar we zelf achter staan. En nemen daarnaast pas genoegen wanneer u als klant 100% tevreden bent.

Dit bereiken we door altijd kritisch en eerlijk te zijn. Door oog voor detail te hebben. En door de lat altijd hoog te leggen. In de voorbereiding en op locatie zelf.

Wat we belangrijk vinden in onze werkwijze:

Helder communiceren

Bij ons weet u vanaf dag één precies waar u aan toe bent. We komen bijna altijd eerst langs op locatie om uw wensen te bespreken en een goede inschatting te kunnen doen van ons werk. Vervolgens sturen we u een offerte waarin u precies leest wat we gaan doen. En we stellen samen een duidelijke planning op. Tussendoor blijven we u op de hoogte houden van de voortgang. Binnen de deadline zijn wij klaar.

Alleen topmaterialen

Het gebeurt regelmatig dat onze zakken gips nog heet zijn van de productie. We kopen al onze materialen namelijk dagelijks ‘vers’ in bij de groothandel. Daarnaast werken we alleen met A-merken: gips, maar ook afdekmaterialen. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit leveren die we beloven.

Netjes werken

Verwacht bij ons geen galmende bouwradio’s en witte voetstappen door het hele huis. Of gipsvlekken op de plinten of vloer. We vinden het ontzettend belangrijk dat we netjes werken. Want hoe we er komen, is net zo belangrijk als de kwaliteit van het resultaat wat we willen behalen. Daarom plakken we eerst zorgvuldig af en dekken we de vloer af. Na afloop nemen we ons afval weer mee. Het is dat uw muren, wanden of andere oppervlakten er zo mooi uitzien. Anders is het alsof we er nooit zijn geweest.