Stucadoor Baarn

Bent u een verbouwing aan het plannen en zoekt u een betrouwbare stucadoor uit de omgeving van Baarn? Kies ook voor Munneke Stukadoors! Al meer dan 20 jaar is Guy Munneke een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren in Baarn, Zeist, Driebergen en omgeving. Ook in Baarn hebben we in de afgelopen jaren al meerdere mooie stuc projecten mogen opleveren. We vertellen u graag meer.

Binnen en buiten stucwerk in Baarn

De stukadoors van Munneke doen het allemaal; buiten stucwerk en binnen stucwerk. Zo hebben we recent weer enkele verweerde buitengevels weer helemaal mogen renoveren en voorzien van een schitterende stuclaag en schilderwerk. Onze buitenprojecten variëren van een heel huis dat een totaal andere uitstraling krijgt, tot bijvoorbeeld een betonnen scheidingsmuur die ineens wel erg veel doet denken aan een strandvakantie op Ibiza. Nog mooier dan nieuw! Maar niet alleen buiten kunnen onze stukadoors wonderen verrichten, ook bedrijfspanden en woningen worden van binnen totaal vernieuwd door ons stucwerk. Of het nou gaat om een kleine verbouwing of een totale renovatie, u zit goed bij Munneke Stukadoors.

Stucadoor voor Baarn en in het Gooi

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij exclusief stucwerk. Vanuit Houten bedienen we klanten in het midden van het land en het Gooi. Omdat ook klanten buiten de regio ons weten te vinden zijn we af en toe ook aan het werk in de Randstad, en dat doen we natuurlijk graag! Maar de meeste van onze klanten wonen of werken toch in plaatsen als:

Amerongen, Amersfoort, ArnhemBarneveld, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Doorn, Driebergen, Ede, Hilversum, Houten, Leusden, Maarssen, Naarden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

We werken veel voor zowel bedrijven als particulieren. Voor alle partijen zijn we een betrouwbare partner. We onderscheiden ons door exclusief stucwerk en kwalitatief hoogwaardige afwerking. Maar ook door onze directe communicatie en heldere afspraken. In een markt die helaas soms wat ten onder lijkt te gaan door prijsvechters en dubieuze uitzendkrachten werken wij met een vaste groep professionele stukadoors. Dat kost wat ja, dat klopt. Maar voor minder dan topkwaliteit doen we het niet. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Soorten stucwerk projecten in Baarn en omgeving

Bij Munneke Stukadoors zijn we allrounders en specialisten: alles op het gebied van stucwerk buiten en binnen beheersen we, tot in de puntjes.

U kunt bij ons terecht voor pleisterwerk stucwerk binnen en buiten, sierpleister stucwerk voor exclusieve projecten, strak en modern betonciré en betonlook stucwerk, stoere gietvloeren, en alle bijkomende afbouwwerkzaamheden.

Bekijk enkele van onze recente projecten op onze Projecten pagina. Daar krijgt een goede indruk van alle mogelijkheden.

Vragen of een offerte? Neem contact op

Hebt u vragen, of wilt u eens vrijblijvend advies over uw project? Neem dan contact op met Munneke Stukadoors. Bel 0343 – 234 510 of vul het formulier in op onze contactpagina. We helpen u graag verder!