Stucadoor Baarn

Bent u een verbouwing aan het plannen en zoekt u een betrouwbare stucadoor uit de omgeving van Baarn? Kies ook voor Munneke Stukadoors!

Al meer dan 20 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren in Baarn, Zeist, Driebergen en omgeving. Ook in Baarn hebben we in de afgelopen jaren al meerdere mooie stuc projecten mogen opleveren. We vertellen u graag meer.

Binnen en buiten stucwerk in Baarn

Onze stukadoors  doen het allemaal; buiten stucwerk en binnen stucwerk. Zo hebben we recent weer enkele verweerde buitengevels gerenoveerd en voorzien van een schitterende stuclaag en schilderwerk. Onze buitenprojecten variëren van een heel huis dat een totaal andere uitstraling krijgt tot bijvoorbeeld een betonnen scheidingsmuur die veel doet denken aan een strandvakantie op Ibiza. Nog mooier dan nieuw!

Maar niet alleen buiten kunnen onze stukadoors wonderen verrichten. Ook bedrijfspanden en woningen worden van binnen totaal vernieuwd door ons stucwerk. Of het nou gaat om een kleine verbouwing of een totale renovatie, u zit bij ons goed.

Stucadoor voor Baarn en in het Gooi

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij exclusief stucwerk. Vanuit Houten bedienen we klanten in het midden van het land en het Gooi. Omdat ook klanten buiten de regio ons weten te vinden zijn we ook aan het werk in de Randstad. Dat doen we natuurlijk graag! Maar de meeste van onze klanten wonen of werken in plaatsen als:

Amerongen, AmersfoortBarneveld, BilthovenDoorn, Driebergen, EdeHouten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, VianenWijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

We werken voor zowel bedrijven als particulieren. Voor alle partijen zijn we een betrouwbare partner. We onderscheiden ons door exclusief stucwerk en kwalitatief hoogwaardige afwerking. Maar ook door onze directe communicatie en heldere afspraken. In een markt die helaas soms ten onder lijkt te gaan aan prijsvechters en dubieuze uitzendkrachten werken wij met een vaste groep professionele stukadoors. Dat kost wat, maar voor minder dan topkwaliteit doen we het niet. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Soorten stucwerk projecten in Baarn en omgeving

Wij zijn zowel generalisten als specialisten. Alles op het gebied van stucwerk buiten en binnen beheersen we, tot in de puntjes.

U kunt bij ons terecht voor:

Bekijk enkele van onze recente projecten. Daar krijgt een goede indruk van alle mogelijkheden.

Vragen of een offerte? Neem contact op

Hebt u vragen, of wilt u eens vrijblijvend advies over uw project? Neem dan contact met ons op!