Over Munneke Stukadoors

Van wanden, plafonds, buitenwerk tot exclusief stucwerk. Munneke Stukadoors is al ruim 20 jaar uw partner voor kwaliteitsstucwerk in de breedste zin van het woord.

Hoe uitdagender de vraag, hoe enthousiaster we worden. Maar ook voor de relatief eenvoudige klussen kunt u op ons vertrouwen. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Nooit. Wij gaan altijd voor een resultaat waar we zelf trots op zijn. Zodat u dat ook bent.

Brede expertise

Juist de afwisseling maakt ons werk zo leuk en uitdagend. Het houdt ons scherp. We werken voor aannemers, bedrijven én particulieren. Rijtjeshuis, vrijstaande villa of bedrijfspand. Nieuwbouw, bestaande bouw of zelfs monumentaal. Binnen en buiten. Functioneel of decoratief. In Nederland, maar zelfs over de landsgrenzen. Niets is ons te gek. Juist die afwisseling maakt dat we elke dag weer met veel plezier op pad gaan.

Vertrouwen op kwaliteit

Hoe u kunt vertrouwen op onze kwaliteit? We investeren voortdurend in onze ontwikkeling. We houden nauwlettend de laatste ontwikkelingen, innovaties en trends in de gaten. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Afbouwbedrijven (NOA). We testen nieuwe producten van fabrikanten. Plus we volgen als team producttrainingen van leveranciers. Zo blijft onze kennis groeien. En onze kwaliteit ook.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Op de hoogte blijven van onze meest actuele projecten? Volg ons dan op Instagram.

Ga naar Instagram
Munneke Stukadoors B.V.