Stucadoor in Bilthoven voor al uw stucprojecten

Munneke Stukadoors is dé stucadoor wanneer u kwaliteit voorop stelt bij uw stucproject in Bilthoven.

Huurt u ook liever een stucadoorsbedrijf in dan een zzp’er? Wilt u niet met de eerste de beste stucadoor in zee gaan? Wilt u ook een stucbedrijf dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Een stucbedrijf met jarenlange ervaring en vakmanschap dat uw droominterieur werkelijkheid maakt? Zoek dan niet langer en vraag een offerte bij ons aan, in de omgeving van Bilthoven.

Kosten van een stucadoor in Bilthoven

De prijzen van een stucadoor in Bilthoven lopen ontzettend uiteen. Dat geldt ook voor het niveau van vakmanschap. Huur je een stucadoor in die 7 euro rekent voor een vierkante meter stucwerk? Dat klinkt natuurlijk voordelig. Met zulke lage kosten weet je alleen nooit zeker of het afgeleverde werk voldoende kwaliteit heeft.

Wij werken niet voor bodemprijzen, maar rekenen normale tarieven. Ons team werkt alleen met het allerbeste materiaal van topmerken. We halen onze pleister dagelijks vers af bij de groothandel. Dit komt de kwaliteit van ons stucwerk absoluut ten goede. U vindt geen stucadoor in Bilthoven en omgeving die zijn werk zorgvuldiger en vakkundiger doet dan wij!

Geen troep, witte voetafdrukken en sigarettenpeuken

Het is een veelgehoorde klacht: u laat een stucadoor langskomen en naderhand zit u met de troep. Binnen is uw vloer bedekt met witte voetafdrukken, omdat de beste man de stucloper op een slordige manier verwijderd heeft. Of erger nog, die stucloper heeft er nooit gelegen! Buiten op uw terras liggen de tegels bezaaid met peuken die tijdens de iets te lange pauzes opgerookt werden, terwijl de deur openstond.

Al vanaf het begin hebben wij besloten dat anders te doen. Dat is onze bedrijfscultuur geworden. We vinden het belangrijk om onze troep op te ruimen en mee te nemen. U kunt erop rekenen dat wij netjes werken en uw huis achterlaten achter alsof we er nooit zijn geweest! Op het strak gestucte eindresultaat na dan.

Referenties van onze klanten

Wij hebben al veel klanten blij mogen maken. Hieronder een greep uit de ervaringen van onze tevreden klanten:

  • Guy en zijn team werken nauwkeurig, vakkundig en zeer netjes.
  • “We zijn erg tevreden met het resultaat, alles is buitengewoon goed verlopen.
  • “Ze werken netjes en laat geen rommel achter. En ze leveren ook nog eens kwalitatief hoogwaardig werk af.”

Het zijn zomaar een paar referenties waar we erg trots op zijn. Lees nog meer ervaringen van onze klanten.

Een stucadoor voor binnen stucwerk: badkamer, toilet of woonkamer

Wilt u uw badkamer laten stucen, uw toilet laten voorzien van een strakke stuclaag, of de woonkamer decoreren? Met alle soorten binnen stucwerk is ons team bekend. We vinden het ook geweldig om nieuwe stuctechnieken uit te proberen.

Beton ciré laten aanbrengen in Bilthoven

Heeft u op Pinterest die prachtige betonciré badkamer gezien, dan begrijpen wij dat u inspiratie krijgt om uw badkamer in Bilthoven ook te laten behandelen met betoncire. Wij zijn ook daarvoor een goede partner, want we hebben ons gespecialiseerd in deze nieuwe trend. Bekijk ons project in Driebergen-Rijsenburg, waar wij een prachtige betonlook badkamer hebben gerealiseerd.

Bekijk hier hoe wij te werk gaan:

Buiten stucwerk: gevel waterdicht maken en strak laten stucen

Ook om uw gevel in Bilthoven te laten stucen en schilderen leveren wij de juiste vakmensen. Kiest u ervoor om niet zomaar een buitenmuurtje laten verven, maar wilt u uw gevel waterdicht laten maken met een mooie moderne kleur, zoals wit of lichtgrijs? Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw bedrijfspand of huis in Bilthoven laten stucen door Munneke Stukadoors

Een stucadoor voor alledaags stucwerk is vaak niet lastig te vinden. Maar een vakman in de buurt van Bilthoven met acht specialismen, die elk stucwerk van een exclusieve touch kan voorzien? Dat is een ander verhaal. Onze specialismen reiken van eenvoudig pleisterwerk tot decoratieve afwerking. Bekijk hieronder al onze specialismen:

Historisch lijstwerk laten restaureren: een bijzonder specialisme

Ook lijstwerk aan het plafond is een specialisme van Munneke Stukadoors. Zelfs het restaureren van lijstwerk in historische woningen en bedrijfspanden beheersen onze stukadoors. Dit is een oud, en misschien wel vergeten, ambacht. Veel mensen kopen houten lijstwerk bij een bouwmarkt en gaan vervolgens zelf aan de slag. Een goedkope oplossing, maar dit zal nooit dezelfde uitstraling en charme hebben als het oorspronkelijke gipsen lijstwerk. Wilt u echt het ‘echte’ lijstwerk van pleisterwerk? Huur dan onze vakmensen in!

Stukadoor voor afbouwen van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand

Heeft u nieuwbouw aangeschaft in Bilthoven? Dan is het prettig wanneer er een stucadoor in de buurt is om de gewenste afwerkingen te doen.

Heeft u een woning ouder dan twee jaar? Profiteer van het verlaagd btw-tarief! Wanneer u een stucproject uitbesteedt, dan is het logisch dat u op de kosten let. Is uw woning of bedrijfspand al bijna twee jaar oud, dan kan het lonen om nog even te wachten met uw project. Wanneer het gaat om stucen, geldt namelijk een verlaagd btw-tarief bij een pand ouder dan twee jaar (=24 maanden).

Stukadoor in Amersfoort plafond stucwerk

Een compleet team van kwalitatieve stukadoors

Wij zorgen ervoor dat al ons personeel voorzien wordt van de nieuwste kennis. Onze ervaren en leergierige stucadoors scholen wij regelmatig bij, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en modernste stuctechnieken. Daarom durven wij te zeggen dat we voor elk stucproject de juiste partner zijn. Geen uitdaging is ons te gek. Laat ons uw wensen weten en wij gaan graag voor u aan de slag. Bel eerst even voor een vrijblijvende afspraak, of vraag direct een offerte aan!

Stucadoor in Bilthoven/Utrechtse Heuvelrug: bespaar op de voorrijkosten

U las het al: als stucadoor in de buurt van Bilthoven, zijn wij de juiste keuze voor zowel binnen als buiten stucwerk. En een stucadoor in de buurt, dat scheelt nogal in de voorrijkosten. Ons werkgebied bestrijkt heel Midden-Nederland en in het bijzonder de plaatsen rondom de Utrechtse Heuvelrug, waaronder ook de volgende plaatsen vallen:

Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Doorn, Driebergen, Ede, Houten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

We doen meer dan stucwerk

Naast stucwerk kunt u voor nog meer diensten bij ons terecht. Ook voor het leggen van een gietvloer staan wij graag tot uw dienst. U kunt de wand van beton ciré laten overlopen in uw vloer. U krijgt dan eenheid in uw ruimte. Wij adviseren u graag!