Stukadoor in Doorn inschakelen

Als stukadoor vlakbij Doorn leveren wij enkel kwaliteit waar wij zelf achter staan. We zijn kritisch en eerlijk in ons advies, hebben oog voor detail tijdens onze werkzaamheden en we leggen de lat hoog voor onszelf. Alleen op die manier kunnen wij er zeker van zijn dat u voor de volle 100% tevreden bent als u van onze diensten gebruik maakt. 

Exclusief stucwerk stukadoor Doorn

U zult versteld staan van de mogelijkheden als u voor ons kiest als uw stukadoor vlakbij Doorn. Kiest u bijvoorbeeld voor ons exclusieve stucwerk? Dan kunnen wij uw wanden omtoveren in ware kunststukken met ons art decoratie stucwerk.

Een andere mogelijkheid is te kiezen voor betonlook zoals beton ciré. Dit materiaal is schimmelwerend en ideaal om te gebruiken in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld in uw badkamer. U kunt beton ciré zowel op uw wanden en plafond aanbrengen en laten gieten als gietvloer. Op die manier krijgt u een moderne uitstraling in uw badkamer, die ook zeer luxe aandoet. Als afwerking voor uw aanrechtblad is betonciré ook een goede keuze, omdat het materiaal vet- en zuurbestendig is.

Is uw woonstijl juist meer als klassiek te omschrijven, dan kunnen wij met sierlijsten en ornamenten van gips van uw woning de uitstraling geven van een klassiek grachtenpand of herenhuis. Laat u inspireren door onze recente projecten. Onze stukadoors werken in de wijde regio:

Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Bilthoven, Driebergen, Ede, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Andere vormen van stucwerk

Naast exclusief stucwerk, zijn wij ook gespecialiseerd in stucwerk buiten en binnen. Hoewel wij houden van een uitdaging, kunt u uiteraard ook voor een eenvoudige afwerking van uw wanden en plafonds op ons vertrouwen.

Gietvloeren van Munneke Stukadoors

Naast stucwerk kunt u ons ook inschakelen voor het gieten van een gietvloer. Wij leveren de Ardex Pandomo gietvloer. Het zorgt voor een unieke betonlook uitstraling in uw ruimte!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.