Stukadoor in Doorn inschakelen

Als stukadoor nabij Doorn levert Munneke Stukadoors enkel kwaliteit waar zij zelf achter staan. Wij zijn kritisch en eerlijk in ons advies, hebben oog voor detail tijdens onze werkzaamheden en we leggen de lat zeer hoog voor onszelf. Alleen op die manier kunnen wij er immers zeker van zijn dat u voor de volle honderd procent tevreden bent als u van onze diensten gebruik maakt. 

Exclusief stucwerk stukadoor Doorn

U zult versteld staan van de mogelijkheden als u kiest voor Munneke Stukadoors als uw stukadoor nabij Doorn. Kiest u bijvoorbeeld voor ons exclusieve stucwerk, dan kunnen wij uw wanden omtoveren in ware kunststukken met ons art decoratie stucwerk. Een andere mogelijkheid is te kiezen voor betonlook zoals beton ciré. Dit materiaal is schimmelwerend en is ideaal om te gebruiken in vochtige ruimtes, bijvoorbeeld in uw badkamer. U kunt beton ciré zowel op uw wanden en plafond aanbrengen als laten gieten als gietvloer. Op die manier krijgt u een uniforme, moderne en trendy uitstraling in uw badkamer, die eveneens zeer luxe aandoet. Als afwerking voor uw aanrechtblad is betonciré eveneens een goede keuze, omdat het materiaal vet- en zuurbestendig is. Is uw woonstijl juist meer als klassiek te omschrijven, dan kunnen wij met sierlijsten en ornamenten van gips van uw woning de uitstraling geven van een klassiek grachtenpand of herenhuis. Laat u inspireren door onze recente projecten te bekijken.

Onze stukadoors werken in de wijde regio:

Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Bilthoven, Driebergen, Ede, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Andere vormen van stucwerk

Naast exclusief stucwerk, zijn wij gespecialiseerd in stucwerk buiten en binnen. Hoewel wij houden van een uitdaging, kunt u uiteraard ook voor een relatief eenvoudige afwerking van uw wanden en plafonds blindelings op ons vertrouwen.

Gietvloer Munneke Stukadoors

Naast stucwerk kunt u ons ook inschakelen voor het gieten van een gietvloer. Wij leveren twee verschillende soorten gietvloeren. Enerzijds kunt u kiezen voor de gestucte vloer van basebeton, anderzijds is er de keuze voor de cementgebonden gietvloer. Voor beiden is wat te zeggen:

  • Gestucte vloer van basebeton: deze gietvloer is zeer sterk, hygiënisch (want de vloer is naadloos) en onderhoudsvriendelijk. Ideaal om te gebruiken in de keuken, badkamer en de toiletruimte. Deze gietvloer kunt u op alle ondergronden gebruiken. De vloer is zo dun dat deze bijvoorbeeld ook over een bestaande tegelvloer gegoten kan worden.
  • Cementgebonden gietvloeren: onder de gietvloeren is de cementgebonden gietvloer de meeste authentieke variant. Deze gietvloer geeft uw woning een robuuste uitstraling en past zeer goed in een industrieel interieur. U kunt kiezen uit verschillende kleuren.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.