Stucadoor Amerongen

Wanneer u zoekt naar een goede stucadoor in Amerongen of omgeving, dan zit u goed bij Munneke Stukadoors. Wij zijn met recht een allround specialist te noemen; alles wat komt kijken bij het stucadoor-vak beheersen wij tot in de puntjes. Zowel buiten stucwerk als binnen stucwerk, superglad of juist met een structuur of accent, voor bedrijven en particulieren zijn we een betrouwbare partner. 

Stucadoor projecten in en om Amerongen

Wij verzorgen stucadoorsprojecten in heel Midden-Nederland. Vanuit het centraal gelegen Houten zijn we dan ook regelmatig te vinden voor projecten in Amerongen en omgeving. Onze klanten kiezen voor ons vanwege de kwaliteit en exclusiviteit van ons stucwerk, maar ook vanwege ons meedenken en advies op maat. We gaan altijd uit van uw wensen. Wat voor stucwerk heeft u bedacht, welke kleuren of tinten wilt u? Wij komen dan altijd met een advies op maat, waarin we eerlijk zijn als het gaat om tijd, geld, keuzes en levertijd. Wanneer u iets bedacht heeft dat qua stucwerk niet verstandig is, dan vertellen we u dat altijd eerlijk. En waneer we mooie mogelijkheden zien, dan schromen we niet om hardop mee te denken. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Exclusief stucwerk, schitterende projecten

Zoals al gezegd onderscheiden wij ons door ons exclusieve stucwerk. Daarme bedoelen we dat onze projecten vaak meer inhouden dan een plafond of wand glad stucen. Denk aan speciale ornamenten, rondingen in de muren of plafonds, moeilijk bereikbare plekken of lastig te behandelen ondergronden. Zo hebben we eens een project in gedaan in een pand in de grachten van Utrecht. Oude muren, lastige rondingen, maar wel een fantastisch resultaat in het Mary K Hotel. Of deze glad gestucte trap en hal in Driebergen. Boordevol superstrakke hoeken en randen, met een schitterende uitstraling. Hebt u ook een project dat een mooie uitdaging vormt? Neem dan contact op, we komen graag eens bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden!

Ook voor gietvloeren zit u goed

We zijn dus echte specialisten, maar dan wel allrounders, want ook voor strakke gietvloeren kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen voor een gestucte vloer van basebeton, of juist voor cementgebonden gietvloeren. Elk soort heeft zo z’n eigen uitstraling, net wat bij uw woning of project past. Hebt u er vragen over? We vertellen  graag meer!

Tevreden klanten

Wij zijn pas klaar wanneer onze klanten tevreden zijn. We zorgen voor een vlotte communicatie, heldere (prijs) afspraken waar u op kunt bouwen en een planning die staat als een huis. Bekijk hier enkele referenties van onze klanten en overtuig uzelf. Eerst nog wat meer werk zien? Kijk dan hier bij enkele van onze recente projecten.

Stucadoor project in Amerongen?

Wilt u een afspraak maken voor uw stucadoor project in Amerongen?
Bel dan naar 0343 – 234 510 of neem contact op via onze contact pagina. We horen graag van u!

Stuc project in de omgeving?

We werken voor klanten in onder andere de volgende plaatsen:

Amersfoort, Baarn, Barneveld, BilthovenDoorn, Driebergen, Ede, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.