Stucadoor Amerongen

Bent u op zoek naar een goede stucadoor in Amerongen of omgeving? Dan zit u goed bij Munneke Stukadoors. Wij zijn met recht een specialist te noemen.

Alles wat komt kijken bij het stucadoorvak beheersen wij tot in de puntjes. Zowel buiten stucwerk als binnen stucwerk, superglad of juist met een structuur of accent. Voor bedrijven en particulieren zijn we een betrouwbare partner. 

Stucadoor projecten in en om Amerongen

Wij verzorgen stucadoorsprojecten in heel Midden-Nederland. Vanuit het centraal gelegen Driebergen zijn we regelmatig te vinden voor projecten in Amerongen en omgeving. Onze klanten kiezen voor ons vanwege de kwaliteit en exclusiviteit van ons stucwerk, maar ook vanwege ons advies op maat. We gaan altijd uit van uw wensen.

Wat voor stucwerk, kleuren of structuur wilt u? Wij geven een advies op maat, waarin we eerlijk zijn als het gaat om tijd, geld, keuzes en levertijd. Wanneer u iets bedenkt dat qua stucwerk niet verstandig is, dan vertellen we u dat eerlijk. Wanneer we mooie mogelijkheden zien, dan denken we graag hardop mee. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Exclusief stucwerk en schitterende projecten

Zoals al gezegd onderscheiden wij ons door ons exclusieve stucwerk. Daarmee bedoelen we dat onze projecten vaak meer inhouden dan een plafond of wand glad stucen. Denk aan speciale ornamenten, rondingen in de muren of plafonds, moeilijk bereikbare plekken of lastig te behandelen ondergronden.

Zo hebben we eens een project gedaan in Utrecht. Oude muren, lastige rondingen, maar wel een fantastisch resultaat in het Mary K Hotel. Of deze glad gestucte trap en hal in Driebergen. Boordevol superstrakke hoeken en randen, met een schitterende uitstraling.

Hebt u ook een project dat een mooie uitdaging vormt? Neem dan contact op, we komen graag eens bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden!

Ook voor gietvloeren in Amerongen

Ook voor strakke gietvloeren kunt u bij ons terecht. Ardex Pandomo zorgt voor een unieke betonlook in uw woning of bedrijfspand. Heeft u vragen? We vertellen u graag meer!

Tevreden klanten

Wij zijn pas klaar wanneer onze klanten tevreden zijn. We zorgen voor een vlotte communicatie, heldere (prijs) afspraken waar u op kunt bouwen en een planning die staat als een huis. Bekijk hier enkele referenties van onze klanten. Eerst nog wat meer werk zien? Kijk dan hier bij enkele van onze recente projecten.

Stucadoor project in Amerongen

Wilt u een afspraak maken voor uw stucadoor project in Amerongen? Bel dan naar 0343 – 234 510 of neem contact op. We horen graag van u!

Stuc project in de omgeving Amerongen

We werken voor klanten in onder andere de volgende plaatsen:

Amersfoort, Baarn, Barneveld, BilthovenDoorn, Driebergen, Ede, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.