Stukadoor in omgeving Ede die gaat voor kwaliteit

Heeft u een stucproject in Ede waarbij perfectie vereist is? En zoekt u hiervoor een stukadoorsbedrijf dat geen rommel achterlaat en geen enkel detail over het hoofd ziet? Een stukadoor in de omgeving Ede waar jarenlange ervaring en ambachtelijk vakmanschap hand in hand gaan? U heeft ons gevonden!

Bij Munneke Stukadoors kunt u terecht voor zowel buiten als binnen stucwerk. Voor muren en plafonds, alle ruimtes, nieuwbouw en bestaande bouw. Of u uw woning wilt laten stucen of op zoek bent naar een make-over van uw kantoorpand. Vraag een offerte bij ons aan, op nog geen halfuur rijden van Ede.

Twingtig stukadoors in Ede: kijk verder dan uw neus lang is

In de stukadoorgids staat dat er twintig stukadoors zijn in Ede. Dit houdt in dat er per 1531 huishoudens van de stad één stukadoor beschikbaar is. De keuze is dus beperkt en als er veel projecten lopen, kan de drukte flink oplopen bij deze bedrijven. Als u dus een stukadoor zoekt in de omgeving Ede, kan het handig zijn om wat verder om u heen te kijken. Bijvoorbeeld naar Driebergen, waar wij ons bevinden!

Drie manieren om uw stucproject uit te besteden

Er zijn drie verschillende manieren om een stucproject in Ede uit te besteden:

 • U gaat voor goedkoop stucwerk. U zoekt op vergelijkingssites naar de kosten van stukadoors uit Ede. Of zet uw klus op werkspot en u kiest de goedkoopste offerte.
 • U zoekt stukadoorsbedrijven in Ede op en belt deze één voor één op. U kiest voor het bedrijf dat ruimte heeft in zijn planning wanneer u het project uitgevoerd wilt zien.
 • U hecht waarde aan kwaliteit en netheid van het stucwerk. Daarom kijkt u bij een stukadoor eerst naar hun eerder voltooide projecten om te zien of dit naar uw smaak is en aan uw wensen voldoet. Als de prijs ook redelijk is, kiest u deze.

Wij richten ons met onze kwaliteiten het liefst op de laatste groep.

Kosten van een stukadoor in Ede die topkwaliteit levert

Wij willen graag de allerbeste kwaliteit leveren. Die krijgt u niet voor een dubbeltje. Geen 7 euro per vierkante meter, maar eerlijke prijzen. Waarom?

 • We investeren in het beste, dagverse stucmateriaal
 • Wij scholen onze vakmensen continu bij in de nieuwste stuctechnieken
 • U betaalt voor 20 jaar ervaring in het stukadoorsvak

Wat uw stukadoorproject in Ede exact gaat kosten, kunnen wij u zonder extra informatie over uw woning niet vertellen. Neem contact met ons op en wij leggen het u graag uit!

Binnen en buiten stucwerk in Ede

Bij ons kunt u terecht voor stucwerk in Ede voor zowel binnen als buiten. Van ‘normaal’ glad pleisterwerk tot exclusief stucwerk met innovatieve materialen zoals betonlook stucwerk. We stucen alles, van spiksplinternieuwe betonlook badkamers tot historische bouw. Hierbij geldt: hoe meer uitdaging, hoe leuker!

Plafond laten stucen in Ede

Wilt u uw plafond glad laten stucen? Dat lijkt op het eerste gezicht een relatief eenvoudige klus, maar vaak komt er meer bij kijken dan u denkt. Zo kan het zijn dat er hoogteverschillen overbrugd moeten worden of balken weggewerkt moeten worden. Wanneer wij een plafond stuken in Ede letten wij op elke oneffenheid. We zorgen voor een gedetailleerde planning zodat alles op tijd af komt. Bekijk ook deze woning met glad plafond in Schoonhoven, die wij onlangs helemaal strak opleverden.

De muren van uw woonkamer in Ede laten stucen

Wij bieden verschillende stucspecialismen om de muren van uw woonkamer in Ede laten stucen. Door de diverse materialen leveren deze een compleet ander resultaat op. Bekijk hieronder een greep uit onze specialismen:

Buiten stucwerk: uw gevel laten stucen

Wilt u uw woning met een prachtige, unieke aanblik geven met eigen gekozen kleur? Stucwerk op uw gevel biedt hiervoor een goede basis. Want niet alleen het interieur van uw woning telt, ook de buitenkant mag meedoen. Bovendien is uw gevel laten stucen ook nog eens functioneel, want onze speciale buitenstuc zorgt ervoor dat uw gevel blijvend waterdicht wordt. Bekijk ook de foto’s van dit gevelstucwerk in Amsterdam en deze gestucte buitengevel in Driebergen, die wij opleverden.

Badkamer laten stucen in Ede

Een relatief nieuwe trend is om uw badkamer (en/of zelfs het toilet) glad te laten stucen. Dit scheelt enorm in schoonmaakwerk, en ziet er ook nog eens prachtig uit. Dit gebeurt vaak in de betonlook stijl, met betonciré. De voordelen van betonciré stucwerk zijn:

 • Het materiaal is 100% waterdicht
 • Betonciré geeft een mooie industriële betonlook aan uw badkamer
 • Makkelijk schoonmaken van je badkamer dankzij het gladde oppervlak
 • Naadloos en strak eindresultaat
 • Nooit meer last van schimmel

Bekijk voor een impressie deze betonlook badkamer.

Nette stukadoor in Ede: geen spoor meer van te zien

U kent het wel: u laat een stukadoor langskomen en naderhand zit u met de troep. Binnen is de vloer bedekt met witte voetafdrukken, omdat de beste man de stucloper op een slordige manier verwijderd heeft. Of erger nog, die stucloper heeft er nooit gelegen. Buiten op uw terras liggen de tegels bezaaid met peuken.

Wij storen ons hier ook mateloos aan. Daarom houden wij onze troep bij ons. U kunt erop rekenen dat wij als stukadoor netjes werken en uw huis in Ede achterlaten achter alsof we er nooit zijn geweest!

Referenties van onze klanten

Wij hebben al veel mensen blij gemaakt. Hieronder een greep uit de ervaringen van onze tevreden klanten:

 • Iemand die nauwkeurig, vakkundig en zeer netjes werkt.
 • Erg tevreden zijn wij met het resultaat, alles is buitengewoon verlopen.
 • “Hij werkt netjes en laat geen rommel achter. En hij levert kwalitatief hoogwaardige werk af.”

Het zijn zomaar een paar referenties waar we uiteraard erg trots op zijn. Lees nog meer ervaringen van onze klanten.

Wij werken in de omgeving van Ede en Utrechtse Heuvelrug

Niet alleen in de omgeving Ede hebben wij regelmatig projecten. U zit bij ons ook goed in de rest van de omgeving:

Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, DriebergenHouten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, VianenWijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Vraag direct een offerte aan

U heeft het gelezen: als stukadoor in de omgeving Ede passen wij onze kennis en kunde graag toe op de meest uiteenlopende stucprojecten. Wilt u de authentieke details van uw jarendertigwoning behouden? Of uw kantoorpand opfrissen met een strakke, moderne uitstraling? Het is aan u. Vraag direct een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.