Betonciré stucwerk

Kies voor een superstrakke en moderne wandafwerking met betonciré stucwerk! De mooie betonlook is een uitstekende basis voor elk soort interieur: klassiek, strak of modern. Betonciré is niet voor niets een heel populaire vorm van stuken.

Wat is betonciré stucwerk nou eigenlijk?

Betonciré, of betonstuc, is heel fijn gemalen beton, gemengd met hars. Het wordt vaak toegepast als een waterdichte afwerking in bijvoorbeeld badkamers, doucheruimtes, keukens en zwembaden. Ook in ruimtes waar ‘waterdicht’ geen vereiste is wordt steeds vaker gekozen voor betonciré stucwerk. Denk aan betonciré stucwerk in woonkamers, slaapkamers, kantoorruimtes, enzovoorts.

Betonciré is niet alleen waterdicht, maar ook geschikt voor zowel binnen- als buiten stucwerk. Bovendien is betonciré door de unieke samenstelling ook nog eens zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Wanneer u op zoek bent naar een strak en modern stucwerk dat ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm is, dan is betonciré stucwerk een goede keuze!

Voor de meeste ondergronden geschikt

Betonciré kan op bijna alle ondergronden aangebracht worden. Het allerbelangrijkste is dat de wand (of vloer) stevig en stabiel is. Per ondergrond, hout, gips, beton of kunststof bekijken we of het nodig is om de ondergrond voor te behandelen met een primer. Die speciale hechtlaag zorgt ervoor dat de betonciré zich goed kan hechten aan de wand.

Onze stukadoors bepalen van tevoren wat de beste methode is en wanneer het nodig is, kunnen we zelfs een speciaal ‘wapeningsgaas’ aanbrengen om krimpen en uitzetten van de ondergrond op te vangen. Wilt u weten of betonlook stucwerk ook bij u kan? We geven u graag eerst advies!

Wat zijn de voordelen van betonciré?

  • Stoere uitstraling. Strakke look, industrieel en af te werken in de kleur die u wilt.
  • 100% Waterdicht. Ideaal voor in uw badkamer, keuken en andere ruimtes.
  • Met betonciré heeft u nooit meer last van nare schimmelplekken!
  • Strak en naadloos. Geen naden of gleuven meer, maar één vlakke wand afwerking.
  • Zeer onderhoudsarm. Betonciré is gemakkelijk schoon te maken en houden.

Ook betonciré voor op de vloer?

Wist u dat we ook betonciré vloeren maken? Daarmee creëren we een wel heel strak interieur, door zowel de wanden als de vloer dezelfde look te geven. Lees meer op onze betonciré vloeren pagina.

Interesse in betonciré stucwerk?

Betonciré stucwerk: welke kleuren zijn beschikbaar?

Standaard heeft betonciré stucwerk een grijze betonkleur. Maar er zijn ondertussen veel kleuren grijs mogelijk! We horen graag van u welke kleur stucwerk het beste zou passen bij uw inrichting. Daar sluiten we dan altijd bij aan. Daarnaast is er ook nog veel mogelijk met de afwerking van betonciré stucwerk. Wilt u liever een strakke en egale kleur of vindt u juist het ‘gewreven’ effect van betonciré mooi? Laat het ons weten, dan maken we het precies zoals u het voor ogen heeft. Er zijn nog veel meer mogelijkheden: bekijk ons exclusief stucwerk voor inspiratie.

Onderhoudsvriendelijk stucwerk

Bij het afwerken van betonciré wordt gebruikt gemaakt van speciale coating, daardoor wordt het stucwerk 100% waterdicht. Het onderhouden van uw nieuwe betonciré wand of vloer is erg eenvoudig. Schoonmaken met een allesreiniger raden we af. Dat soort schoonmaakmiddel is vaak te agressief voor het stucwerk. Bij oplevering krijgt u van ons een speciaal schoonmaakmiddel dat u kunt gebruiken.

Hoe moet u betonciré stucwerk schoonmaken?

U kunt niet alleen voor ons speciale schoonmaakmiddel kiezen, maar ook voor gewone groene zeep. Echt schrobben is niet nodig en wenselijk. Omdat vuil zich nooit echt ‘in’ de coating kan hechten is een oppervlakkige poetsbeurt vaak al genoeg om alles weer schoon en fris te maken. Let op: We raden het absoluut af om chloor of bleekmiddelen te gebruiken. Daarmee wordt de coating aangetast, en daarmee ook de bescherming van het stucwerk.

  • Geen chloor gebruiken voor betonciré stucwerk
  • Geen allesreiniger gebruiken voor betonciré stucwerk
  • Het betonciré stucwerk niet schrobben

Wat kost betonciré stucwerk?

Betonciré is niet de goedkoopste vorm van stuken. Maar wanneer u kiest voor deze vorm van stucwerk kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een tijdloze look in uw huis. Wanneer u een offerte aanvraagt, komen we graag eerst bij u thuis. We horen graag wat uw wensen en verwachtingen zijn en kijken wat er mogelijk is in de verschillende ruimtes. Wanneer we alles helder hebben, bieden we u een passende prijs voor het betonciré stucwerk.

Wilt u weten wat betonciré stucwerk voor uw huis kost? Neem contact op, we helpen u graag verder!

Weten wat betonciré stucwerk kost?