Stukadoor Vianen

Bent u op zoek naar een ervaren stukadoor in de omgeving van Vianen? Dan zit u goed bij Munneke Stukadoors!

Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven in Midden-Nederland. Ons team is gespecialiseerd in alle soorten stucwerk. Plafonden, wanden, ornamenten, reparaties. U kunt het zo gek niet bedenken of onze vakmensen hebben er al eens iets moois van gemaakt. Bekijk hier een aantal voorbeelden en lees meer over onze specialismes.

Stucwerk projecten in de omgeving van Vianen

Al meer dan 20 jaar zijn wij werkzaam in de regio Midden-Nederland. Eerst Guy alleen, als allround stukadoor, en ondertussen met een flink team van stucwerk specialisten. De afgelopen jaren zijn er ook in Vianen, en omgeving, weer mooie stucwerk projecten opgeleverd. Sommige projecten voor bedrijven, andere projecten voor particulieren. Maar altijd met een resultaat waar onze klant zeer tevreden mee is. Want dat vinden we belangrijk. We houden van goede en duidelijke communicatie, bereikbaarheid en natuurlijk van topkwaliteit stucwerk!

Binnen stucwerk in Vianen

Ook voor onze klanten in Vianen en omgeving verzorgen we binnenstucwerk projecten. Het gaat dan vaak om het onder handen nemen van de wanden en het plafond. Mooie klussen, waarbij het resultaat direct goed zichtbaar en merkbaar is. De ouderwetse geulen in de betonnen plafonds worden netjes weggewerkt, de oneffenheden in de muren zijn plotseling superstrak, alles kan! Of het nu gaat om een klassieke stijl met ornamenten bij het plafonds of juist een hele moderne betonlook: ook voor exclusieve stucwerk projecten zijn we de juiste partner.

Stucwerk voor buiten

Wilt u juist uw buitengevels laten stucen? Goede keuze! Uw pand krijgt een totaal andere uitstraling met strakke stucwerk afwerking! Toch is dit geen gemakkelijke klus die elke willekeurige stucadoor zomaar kan doen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van stucwerk voor buiten. We beginnen uiteraard met uw wensen, die staan centraal. Daarna maken we een betrouwbaar plan en gaan we verder met het uitzoeken van de juiste producten, afhankelijk van de ondergrond en regeninslag.

Wilt u ook een plan op maat voor stucwerk voor de buitenkant van uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stucwerk in de omgeving van Vianen

De afgelopen jaren hebben we enkele schitterende projecten mogen opleveren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

We werken vooral in Midden-Nederland. Behalve Vianen vindt u ons vaak aan het werk in bijvoorbeeld Amerongen, Amersfoort, Baarn, Barneveld, BilthovenDoorn, Driebergen, Ede, Houten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Over Munneke Stukadoors

Wij houden van exclusief stucwerk. Telkens weer een plan uitdenken en dan zó uitvoeren dat de klant tevreden is, dat maakt dat wij trots zijn op ons team en ons werk. Woorden die ons kenmerken zijn betrouwbaarheid, duidelijkheid, topkwaliteit en expertise. Van gietvloeren tot strak stucwerk, u zit bij ons goed.

Wilt u ook een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op.