Stukadoor in Amersfoort: voor al uw stucprojecten

Munneke Stukadoors is dé stukadoor, als u wilt gaan voor perfectie bij uw stucproject in Amersfoort.

Huurt u liever een stukadoorsbedrijf in dan een zzp’er? Wilt u niet met de eerste de beste stucer in zee gaan? Wilt u een stucbedrijf dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat? Dat met jarenlange ervaring en vakmanschap uw droominterieur werkelijkheid maakt? Zoek dan niet langer en vraag een offerte aan bij Munneke Stukadoors, op slechts een halfuurtje rijafstand van Amersfoort.

Kosten van een stukadoor in Amersfoort

De prijzen van een stukadoor in Amersfoort lopen ontzettend uiteen, maar dat geldt ook voor hun vakmanschap. Huur je een stukadoor in die 7 euro rekent voor een vierkante meter stucwerk? Met zulke lage kosten weet je nooit of het afgeleverde werk voldoende kwaliteit heeft.

Wij werken niet voor bodemprijzen, maar rekenen normale tarieven. Wij werken alleen met het allerbeste materiaal van topmerken en halen onze pleister dagelijks vers af bij de groothandel. Dit komt de kwaliteit van ons stucwerk absoluut ten goede. U vindt geen stukadoor in Amersfoort die zijn werk zorgvuldiger en vakkundiger doet dan wij!

Geen witte voetafdrukken en sigarettenpeuken

U kent het wel: u laat een stukadoor langskomen en naderhand zit u met de troep. Binnen is de vloer bedekt met witte voetafdrukken, omdat de beste man de stucloper op een slordige manier verwijderd heeft. Of erger nog, die stucloper heeft er nooit gelegen. Buiten op uw terras liggen de tegels bezaaid met peuken.

Wij storen ons hier ook mateloos aan. Daarom maken we er altijd werk van om onze troep bij ons te houden. U kunt erop rekenen dat wij netjes werken en uw huis achterlaten alsof we er nooit zijn geweest!

Referenties van onze klanten

Wij hebben al veel mensen blij mogen maken. Hieronder een greep uit de ervaringen van onze tevreden klanten:

  • Iemand die nauwkeurig, vakkundig en zeer netjes werkt.
  • Erg tevreden zijn wij met het resultaat, alles is buitengewoon verlopen.
  • “Hij werkt netjes en laat geen rommel achter. En hij levert kwalitatief hoogwaardige werk af.”

Het zijn zomaar een paar referenties waar we uiteraard erg trots op zijn. Lees nog meer ervaringen van onze klanten.

Een stukadoor voor binnen stucwerk: badkamer, toilet of woonkamer

Wilt u de badkamer laten stucen, het toilet voorzien van een strakke stuclaag of de woonkamer decoreren? Wij zijn bekend met alle soorten binnen stucwerk en vinden het geweldig om nieuwe stuctechnieken uit te proberen. Het feit dat een droominterieur werkelijk maakt, is het mooiste van het vak, aldus Guy Munneke, eigenaar.

Beton cire laten aanbrengen in Amersfoort

Heeft u op Pinterest die prachtige beton cire badkamer gespot? Dan begrijpen wij dat u inspiratie krijgt om uw badkamer in Amersfoort ook te laten behandelen met beton cire. Gelukkig kan dit ook! Want ook wij houden ons graag bezig met deze nieuwe trend. Bekijk ons project in Driebergen-Rijsenburg, waar wij een prachtige betonlook badkamer hebben gerealiseerd.

Bekijk hier hoe wij te werk gaan:

Buiten stucwerk: gevel waterdicht maken en strak laten stucen

Ook om uw gevel in Amersfoort onder handen te nemen, leveren wij de juiste vakmensen. Wilt u niet zomaar een buitenmuurtje laten stucen, maar uw gevel waterdicht laten maken met een mooie moderne kleur, zoals wit of lichtgrijs? Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw huis in Amersfoort laten stucen door Munneke Stukadoors

Een stukadoor voor alledaags stucwerk is vaak niet lastig te vinden. Maar een vakman in de buurt van Amersfoort met acht specialismen, die elk stucwerk van een exclusieve touch kan voorzien? Dat is een ander verhaal. Onze specialismen reiken van eenvoudig pleisterwerk tot decoratieve afwerking. Bekijk hieronder al onze specialismen:

Historisch lijstwerk laten restaureren: een bijzonder specialisme

Ook lijstwerk aan het plafond is één van onze specialismen. Zelfs het restaureren van lijstwerk in een historische woning beheersen onze stukadoors. Dit is een oud, en misschien wel vergeten, ambacht. Veel mensen kopen houten lijstwerk bij een bouwmarkt en gaan vervolgens zelf aan de slag. Een goedkope oplossing, maar dit zal nooit dezelfde uitstraling en charme hebben als het oorspronkelijke gipsen lijstwerk. Wilt u echt authentiek lijstwerk van pleisterwerk? Huur dan onze vakmensen in!

Stukadoor voor afbouwen van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand

Heeft u nieuwbouw aangeschaft in Amersfoort? Dan is het prettig wanneer er een stukadoor in de buurt is om de noodzakelijke afwerking te doen.

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Profiteer van het verlaagd btw-tarief! Wanneer u een stucproject uitbesteedt, is het logisch dat u op de kosten let. Is uw woning of bedrijfspand al bijna twee jaar oud, dan kan het lonen om nog even te wachten met uw project. Wanneer het gaat om stucen, geldt namelijk een verlaagd btw-tarief bij een pand ouder dan twee jaar (=24 maanden).

Stukadoor in Amersfoort plafond stucwerk

Behoud van kwalitatieve stukadoors

Wij zorgen ervoor dat al ons personeel voorzien wordt van de nieuwste kennis. Onze ervaren en leergierige stucadoors scholen wij regelmatig bij, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en modernste stuctechnieken. Hiermee durven wij te zeggen dat we voor elk stucproject in zijn. Geen uitdaging is ons te gek, dus laat ons uw wensen weten en wij gaan graag voor u aan de slag. Bel eerst even, of vraag direct een offerte aan!

Stukadoor in Amersfoort/Utrechtse Heuvelrug: bespaar op de voorrijkosten

U las het al: als stukadoor in de buurt van Amersfoort, zijn wij de juiste keuze voor zowel binnen als buiten stucwerk. En een stukadoor in de buurt, dat scheelt nogal in de voorrijkosten. Ons werkgebied bestrijkt heel Midden-Nederland en in het bijzonder de plaatsen rondom de Utrechtse Heuvelrug, waaronder ook de volgende plaatsen vallen:

Amerongen, Baarn, Barneveld, BilthovenDoorn, Driebergen, Ede, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Meer dan stucwerk alleen

Naast stucwerk kunt u voor nog meer diensten bij ons terecht. Ook voor het leggen van een gietvloer staan wij graag tot uw dienst. U kunt de wand van beton ciré laten overlopen in uw vloer. U krijgt dan eenheid in uw ruimte. Wij adviseren u graag!