Stukadoor in Amersfoort voor al uw stucprojecten!

Munneke Stukadoors is dé stukadoor als u wilt gaan voor perfectie bij uw stucproject in Amersfoort. Huurt u liever een stukadoorsbedrijf in dan een zzp’er, wilt u niet met de eerste de beste stucer in zee gaan? Wilt u een stucbedrijf dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat en met jarenlange ervaring en vakmanschap uw droominterieur werkelijkheid laat worden? Zoek dan niet langer en vraag een offerte aan bij Munneke Stukadoors, op slechts een halfuurtje rijafstand van Amersfoort.

Wat kost een stukadoor in Amersfoort?

De prijzen van een stukadoor in Amersfoort lopen ontzettend uiteen, maar natuurlijk is het ook zo dat hun vakmanschap uiteenloopt. Huur je een stukadoor in die 7 euro rekent voor een vierkante meter stucwerk? Met zulke lage kosten weet je nooit zeker of het afgeleverde werk van voldoende kwaliteit is. Wij werken niet voor bodemprijzen, maar rekenen we normale tarieven. Wij werken alleen met het allerbeste materiaal van topmerken en halen onze pleister daarnaast dagelijks vers af bij de groothandel. Dit komt de kwaliteit van ons stucwerk absoluut ten goede. Je vindt geen stukadoor in Amersfoort die zijn werk zorgvuldiger en vakkundiger doet dan Munneke Stukadoors!

Geen witte voetafdrukken en sigarettenpeuken

U kent het wel: u laat een stukadoor langskomen en naderhand zit u met de troep. Binnen is de vloer bedekt met witte voetafdrukken, omdat de beste man de stucloper op een nogal slordige manier verwijderd heeft. Of erger nog, die stucloper heeft er nooit gelegen. En buiten op uw terras liggen de tegels bezaaid met peuken. Wij storen ons hier ook mateloos aan. Daarom maken wij er altijd werk van om onze troep bij ons te houden. U kunt erop rekenen dat wij netjes werken en uw huis achterlaten achter alsof we er nooit zijn geweest!

Referenties Munneke Stukadoors

Wij hebben al veel mensen blij mogen maken. Hieronder een greep uit de ervaringen van onze tevreden klanten:

  • Iemand die nauwkeurig, vakkundig en zeer netjes werkt.
  • Erg tevreden zijn wij met het resultaat, alles is buitengewoon verlopen.
  • “Hij werkt netjes en laat geen rommel achter. En hij levert kwalitatief hoogwaardige werk af.”

Het zijn zomaar een paar referenties waar we uiteraard erg trots op zijn. Lees nog meer ervaringen van onze klanten.

Een stukadoor voor binnen stucwerk: badkamer, toilet of woonkamer

Wilt u de badkamer laten stucen, het toilet voorzien van een strakke stuclaag, of de woonkamer decoreren met een prachtige oxidestuc? Met alle soorten binnen stucwerk is  Munneke Stukadoors bekend, en zij vinden het geweldig om nieuwe stuctechnieken uit te proberen. Het feit dat je mensen hun droominterieur werkelijk maakt is het mooiste van het vak, aldus Guy Munneke, eigenaar.

Beton cire laten aanbrengen in Amersfoort? Ook dat doen we!

Heeft u op Pinterest die prachtige beton cire badkamer gespot, dan begrijpen wij dat u inspiratie krijgt om uw badkamer in Amersfoort ook te laten behandelen met beton cire. Gelukkig kan dit ook! Want ook wij houden ons graag bezig met deze nieuwe trend. Bekijk ons project in Driebergen-Rijsenburg, waar wij een prachtige betonlook badkamer hebben gerealiseerd.

Bekijk hier hoe wij te werk gaan:

Buiten stucwerk: gevel waterdicht maken en strak laten stucen

Ook om uw gevel in Amersfoort onder handen te nemen, levert Munneke Stukadoors de juiste vakmensen. Niet zomaar een buitenmuurtje laten stucen, maar wilt u uw gevel waterdicht laten maken en dan direct met een mooie moderne kleur zoals wit of lichtgrijs? Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Waarom je huis in Amersfoort laten stucen door Munneke Stukadoors?

Een stukadoor voor alledaags stucwerk is vaak niet al te lastig te vinden. Maar een vakman in de buurt van Amersfoort met 9 specialiteiten, die elk stucwerk van een exclusieve touch kan voorzien? Dat is een ander verhaal. Onze specialismen reiken van eenvoudig pleisterwerk tot aan schuurwerk, lijstwerk, betonlook stucwerk en oxidestuc. Bekijk hieronder al onze specialismen:

Historisch lijstwerk laten restaureren, een bijzonder specialisme

Zoals hierboven aangegeven is ook lijstwerk (aan het plafond) een specialisime van Munneke Stukadoors. Zelfs het ambacht van het restaureren van lijstwerk in een historische woning beheersen onze stukadoors. Dit is een oud en misschien wel vergeten ambacht. Veel mensen kopen houten lijstwerk bij een bouwmarkt en gaan vervolgens zelf aan de slag. Een goedkope oplossing, maar dit zal nooit dezelfde uitstraling en charme hebben als het oorspronkelijke gipsen lijstwerk. Wilt u echt de ‘real deal’ lijstwerk van pleisterwerk? Huur dan de vakmensen van Munneke Stukadoors in!

Stukadoor voor afbouwen van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand

Heeft u nieuwbouw aangeschaft in Amersfoort, dan is het prettig wanneer er een stukadoor in de buurt is om de noodzakelijke afwerking te doen.

Woning van ouder dan 2 jaar? Profiteer van het verlaagd btw-tarief!

Wanneer u een stucproject uitbesteedt, dan is het logisch dat u toch op de kosten let. Is uw woning of bedrijfspand al bijna 2 jaar oud, dan kan het lonen om nog even af te wachten met uw project. Wanneer het gaat om stuken, geldt namelijk een verlaagd btw-tarief bij een pand ouder dan 2 jaar (=24 maanden).

Stukadoor in Amersfoort plafond stucwerk

Hoe zorgen wij voor het behoud van kwalitatieve stukadoors?

Munneke Stukadoors zorgt ervoor dat al het personeel altijd voorzien wordt van de nieuwste kennis. Onze ervaren en leergierige stucadoors scholen wij regelmatig bij, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en modernste stuctechnieken. Hiermee durven wij te zeggen dat we voor elk stucproject in zijn. Geen uitdaging is ons te gek, dus laat ons uw wensen weten en wij gaan graag voor u aan de slag. Bel eerst even, of vraag direct een offerte aan!

Stukadoor in Amersfoort / Utrechtse Heuvelrug: bespaar op de voorrijkosten

U las het al: als stukadoor in de buurt van Amersfoort, is Munneke Stukadoors de juiste keuze voor zowel binnen- als buitenstucwerk. En een stukadoor in de buurt, dat scheelt nogal in de voorrijkosten. Ons werkgebied bestrijkt heel Midden-Nederland en in het bijzonder de plaatsen rondom de Utrechtse Heuvelrug, waaronder ook de volgende plaatsen vallen:

Amerongen, Baarn, Barneveld, BilthovenDoorn, Driebergen, Ede, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Meer dan stucwerk alleen

Naast stucwerk kunt u voor nog meer diensten bij Munneke Stukadoors terecht. Ook voor het leggen van een gietvloer of voor een afbouwproject, staan wij graag tot uw dienst. U kunt de wand van beton ciré met een gietvloer laten overlopen in uw vloer. U krijgt dan een hele mooie uniforme ruimte. Enerzijds kunt u kiezen voor de gestucte vloer van basebeton, anderzijds is er de keuze voor de cementgebonden gietvloer. Weet u niet welke u moet kiezen? Wij adviseren u graag!