Stukadoor Woerden

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare stukadoor in de omgeving van Woerden, neem dan contact op met Munneke Stukadoors.

Voor bedrijven en particulieren zijn wij al jarenlang een ideale partner voor al uw stucwerk, gietvloeren en meer. Voor ons kiezen betekent dat u kunt vertrouwen op uitstekende service, heldere communicatie en een schitterend resultaat. 

Top stukadoors in Woerden, voor top stucwerk

U kunt voor verschillende soorten stucwerk een beroep op ons als uw stukadoor. Wij bestrijken Woerden en omgeving. In heel Midden-Nederland, maar ook daarbuiten, weten opdrachtgevers ons goed te vinden. Of het nu gaat om het restaureren en stucen van een uniek grachtenpand-hotel in Utrecht of het superstrak stucen van een rond trappengat in Driebergen. Het resultaat is altijd zó dat onze klanten tevreden en wij trots zijn.

Laat u inspireren door onze recente projecten en ontdek dat we voor zowel particulieren als bedrijven het juiste adres zijn.

Stukadoors in Woerden, voor stucwerk binnen

Wanneer u uw huis een heel andere look wilt geven, dan begint dat vaak met binnen stucwerk, met de wanden en plafonds. Wilt u de bakstenen muur of het standaard spachtelwerk ook mooi glad laten maken? En wilt u die betonplaat-groeven niet langer de blikvanger van uw woonkamer laten zijn? Dan is stucen een uitstekende oplossing.

En met stucwerk is heel veel mogelijk! Denkt u aan alles glad stucen en daarna in een mooie kleur sauzen? Of kiest u voor een unieke look met bijvoorbeeld betonlook of beton-ciré? In uw huiskamer, of zelfs in de badkamer? Ook exclusief stucwerk is een mogelijkheid. Een mooi voorbeeld daarvan is ons art decoratie stucwerk: zo heeft u een echte blikvanger, waarbij u telkens weer verrast wordt door de effecten. Voor zakelijke klanten is het bijvoorbeeld ook een mogelijkheid om het bedrijfslogo in uw wand te verwerken.

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Stucwerk voor buiten in Woerden

Ook voor uw buitengevel is stucwerk een mooie en functionele oplossing. Met buiten stucwerk kiest u voor een stijlvolle en strakke uitstraling, waarmee u jaren vooruit kunt. Uw gevels zien er niet alleen strakker uit, ook is de stuclaag een beschermende laag voor weersinvloeden. Hierdoor krijgen vocht en schimmel geen kans. Bovendien kunnen we ook een isolerende laag aanbrengen op uw gevel, zodat u bespaart op uw maandelijkse energierekening.

Naast stucwerk op uw gevels is er nog veel meer mogelijk met stucwerk buiten. Denk aan stucwerk voor uw terras, gestucte koeien- of paardenstallen of uw overkapping.

Stukadoor in Woerden en omgeving

Wij werken in een grote regio. U vindt ons vaak aan het werk in bijvoorbeeld Amerongen, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, Ede, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Heeft u interesse in onze talenten? Neem vrijblijvend contact met ons op.