Stucadoor Houten

Bent u bezig met een verbouwing en zoekt u een goede en betrouwbare stucadoor in de omgeving van Houten? Gevonden! Het team van Munneke Stukadoors is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren in het midden van het land. Ook in Houten hebben we al meerdere mooie stucadoor projecten mogen opleveren. We vertellen u graag meer.

Stucadoors in Houten voor binnen en buiten stucwerk

De stucadoors van Munneke Stukadoors doen het allemaal; buiten stucwerk en binnen stucwerk. Zo hebben we recent weer wat oude buitengevels helemaal mogen renoveren en voorzien van een superstrakke stuclaag en schilderwerk. Soms ging het om een heel huis dat een totaal andere uitstraling kreeg, soms om alleen een betonnen scheidingsmuur die ineens wel erg veel doet denken aan vakantie op Ibiza. Nog mooier dan nieuw! Maar niet alleen buiten kan een stucadoor wonderen verrichten, ook bedrijfspanden en woningen worden van binnen totaal vernieuwd door ons stucwerk. Of het nou gaat om een kleine verbouwing of een totale renovatie, u zit goed bij Munneke.

Stucadoor voor Houten en Midden-Nederland

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij exclusief stucwerk in het midden van het land. Omdat ook klanten buiten de regio ons weten te vinden zijn we af en toe ook aan het werk in de Randstad, en dat doen we natuurlijk graag! Maar de meeste van onze klanten zitten toch in plaatsen als Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, Ede, HilversumLeusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

We werken veel voor bedrijven en particulieren, en voor beide partijen zijn we een betrouwbare partner. We onderscheiden ons door exclusiviteit en kwaliteit, maar ook door onze no-nonsense communicatie en duidelijke afspraken. In een markt die soms ten onder lijkt te gaan door prijsvechters en dubieuze uitzendkrachten werken wij met een vaste groep professionele stucadoors. Dat kost wat ja, dat klopt, maar voor minder dan topkwaliteit doen we het niet. Want wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Soorten stucadoor projecten in Houten en omgeving

Bij Munneke Stukadoors zijn we allrounders. Alles op het gebied van stucwerk buiten en binnen beheersen we, tot in de puntjes. U kunt bij ons terecht voor pleisterwerk stucwerk binnen en buiten, sierpleister stucwerk voor exclusieve projecten, betonciré en betonlook stucwerk, gietvloeren, en alle bijkomende afbouwwerkzaamheden.

Bekijk enkele van onze recente projecten op onze Projecten pagina. Daar krijgt een goede indruk van alle mogelijkheden.

Vragen of een offerte? Neem contact op

Hebt u vragen, of wilt u eens vrijblijvend advies over uw project? Neem dan contact op met Munneke Stukadoors. Bel 0343 – 234 510 of vul het formulier in op onze contactpagina. We helpen u graag verder!