Stucadoor Houten

Bent u bezig met een verbouwing en zoekt u een goede en betrouwbare stucadoor in de omgeving van Houten? Gevonden!

Het team van Munneke Stukadoors is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren in het midden van het land. Ook in Houten hebben we al meerdere mooie stucadoor projecten mogen opleveren. We vertellen u graag meer.

Stucadoors in Houten voor binnen en buiten stucwerk

Onze stucadoors doen het allemaal: buiten stucwerk en binnen stucwerk. Zo hebben we recent weer wat oude buitengevels gerenoveerd en voorzien van een superstrakke stuclaag en schilderwerk. Soms ging het om een heel huis dat een totaal andere uitstraling kreeg, soms om alleen een betonnen scheidingsmuur die veel doet denken aan vakantie op Ibiza. Nog mooier dan nieuw! Maar niet alleen buiten kan onze stucadoor wonderen verrichten, ook bedrijfspanden en woningen worden van binnen totaal vernieuwd door ons stucwerk. Of het nou gaat om een kleine verbouwing of een totale renovatie, u zit bij ons goed.

Stucadoor voor Houten en Midden-Nederland

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij exclusief stucwerk in het midden van het land. Omdat ook klanten buiten de regio ons weten te vinden zijn we ook aan het werk in de Randstad. Dat doen we natuurlijk graag! Maar de meeste van onze klanten komen uit plaatsen, zoals Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, Ede, HilversumLeusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

We werken veel voor bedrijven en particulieren en voor beide partijen zijn we een betrouwbare partner. We onderscheiden ons door exclusiviteit en kwaliteit, maar ook door onze no-nonsense communicatie en duidelijke afspraken. In een markt die soms ten onder lijkt te gaan aan prijsvechters en dubieuze uitzendkrachten werken wij met een vaste groep professionele stucadoors. Dat kost wat, maar voor minder dan topkwaliteit doen we het niet. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Soorten stucadoor projecten in Houten en omgeving

Wij zijn generalisten en specialisten. Alles op het gebied van stucwerk buiten en binnen beheersen we tot in de puntjes. U kunt bij ons terecht voor:

Bekijk enkele van onze recente projecten. Daar krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies over uw project? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!