Stukadoor Hilversum

Wanneer u een stukadoor in Hilversum of omgeving zoekt, staat Munneke Stukadoors als ervaren stukadoors- en afbouwbedrijf voor u klaar. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van kwaliteitsstucwerk voor binnen of buiten. Ook voor exclusief stucwerk zijn wij uw aangewezen partner. Bij al onze werkzaamheden streven wij naar perfectie. Op die manier zijn wij altijd trots op het werk dat wij afleveren.

Projecten stukadoor Hilversum

Munneke Stukadoors heeft als stukadoor nabij Hilversum al veel projecten uitgevoerd. Naast Hilversum richten wij ons op onder andere Amsterdam, Utrecht, Driebergen, Zeist, Schoonhoven en Hamont. U ziet verschillende projecten die wij in die plaatsen hebben uitgevoerd. Bent u benieuwd hoe onze klanten onze werkwijze en ons als bedrijf hebben ervaren? U leest het bij referenties. Bekijk het projectoverzicht om een beeld te krijgen van ons vakwerk. Tot slot, geven we u bij inspiratie een idee over de mogelijkheden van stucwerk. Bent u enthousiast over een bepaalde afwerking of wilt u eens sparren met een van onze talentvolle medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werkwijze van onze stukadoors

Wij werken aan de hand van enkele belangrijke waardes:

  • Heldere communicatie: van tevoren maken we een afspraak om de situatie bij u op te nemen en u te adviseren over uw mogelijkheden. Als u ons inschakelt, vertellen we u duidelijk wanneer we beginnen. Tussentijds houden we u op de hoogte van de vorderingen. Zo weet u dus altijd precies waar u aan toe bent.
  • Alleen top materialen: wij staan garant voor ‘verse’ producten. Dat wil zeggen dat wij onze materialen elke dag inkopen bij de groothandel. Wij werken dus niet alleen met de beste materialen, ook zijn ze altijd vers van de pers.
  • Netjes werken staat voorop: als stukadoor is het belangrijk om netjes te werken. We plakken alles van te voren netjes af en nemen ons afval weer mee. Het is dat u een spiksplinternieuwe wand, plafond en/of vloer heeft na afloop. Anders zou het er bijna op lijken alsof we er niet waren.

Stukadoor voor Hilversum en de regio Gooi en Vechtstreek

De stukadoors van Munneke Stukadoors bestrijken een wijde regio, waaronder de Gooi en Vechtstreek:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Barneveld, BilthovenDoorn, Driebergen, EdeHouten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Wilt u meer weten of direct een offerte opvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.