Stucwerk binnen

Van rijtjeswoning, vrijstaande villa tot bedrijfspand. En bestaande bouw of nieuwbouw. Met ons stucwerk geven we elke binnenruimte de kwalitatieve uitstraling die u zoekt.

Het beste materiaal voor binnen

Wanden en plafonds stucen we met name met gips. Het voordeel van gips is dat het makkelijk smeerbaar is en goed hecht op de ondergrond. Daarnaast maken we alleen gebruik van kwaliteitsmerken en kopen we onze materialen dagelijks ‘vers’ in bij de groothandel. Zo hoeft u niet bang te zijn dat de laag na een jaar of paar jaar ineens loslaat. Vraag ons gerust ook naar de andere mogelijkheden voor binnen.

Inclusief afwerking

Wilt u de wanden van een kleur voorzien? Hiervoor bieden we meerdere mogelijkheden. Met beton-ciré en een sierpleister met korrelstructuur als spachtelputz bent u in een keer klaar. Uw wanden of plafonds een exclusieve uitstraling geven? Lees meer over ons exclusief stucwerk.

Netjes werken

We vinden het niet alleen belangrijk dat we een perfect resultaat leveren, maar ook dat we dat op de juiste manier realiseren. Verwacht daarom bij ons geen galmende bouwradio’s en witte voetstappen door het hele huis. Maar stukadoors die zorgvuldig en voorzichtig werken. Wij doen ons werk altijd op een nette manier.

Diverse stuc specialismen

Voor alles op het gebied van binnen stucen kunt u bij Munneke Stukadoors terecht, met de volgende materialen:

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Houten. We zijn actief in Midden-Nederland, zoals in Driebergen, Zeist en Doorn, maar ook in ‘t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact met ons op.

Bekijk ons werk