Stukadoor in Zeist inschakelen

Zoekt u een stukadoor in Zeist? Neem dan contact op met het ervaren Munneke Stukadoors.

Ook voor een gietvloer kunt u ons inschakelen. U kunt ook kiezen voor een naadloze overgang van uw plafond en wanden, die vervolgens perfect aansluit op uw gietvloer. Bij al onze projecten beloven we u kwaliteit en service. Wij richten ons zowel op particulieren als zakelijke klanten in Zeist en omstreken.

Soorten stucwerk stukadoor Zeist

U kunt voor verschillende soorten stucwerk een beroep op ons als uw stukadoor vlakbij Zeist doen. Wij realiseren stucwerk voor alle ruimtes en u heeft de keuze uit verschillende kleuren. Wij werken alleen met pure en natuurlijke producten. Stucwerk kunnen wij binnen of buiten uitvoeren. Laat u inspireren door onze recente projecten te bekijken. Voor Nicoline Coiffures hebben we de volledige salon onder handen genomen. Bekijk hieronder het resultaat!

Stucwerk binnen

Als het gaat om het stucen van wanden en plafonds, gebruiken wij over het algemeen gips. Dit materiaal kenmerkt zich doordat het goed hecht aan het oppervlak en eenvoudig uit te smeren is. Als u interesse heeft in een bepaalde afwerking van uw wanden en plafonds, laat het ons weten. Er is veel mogelijk!

Denk aan beton-ciré voor een prachtige betonlook badkamer en/of een sierpleister met korrelstructuur als spachtelputz. Ook exclusief stucwerk is een mogelijkheid. Voorbeeld daarvan is ons art decoratie stucwerk: echte blikvangers waarbij we met effecten spelen. Voor zakelijke klanten is het een mogelijkheid om het bedrijfslogo in uw wand te verwerken.

Stucwerk buiten

Gaat het u om functioneel onderhoud van uw gevels of wilt u een decoratieve impuls geven aan uw buitengevels? U bent hoe dan ook verzekerd van een stijlvolle en strakke uitstraling van ons stucwerk zodat u weer jaren vooruit kunt. Uw gevels zien er niet alleen strakker uit, ook geldt de stuclaag als een beschermende laag voor weersinvloeden. Hierdoor krijgen vocht en schimmel geen kans. Bovendien kunnen we ook een isolerende laag aanbrengen op uw gevel, zodat u bespaart op uw maandelijkse energierekening. Naast stucwerk op uw gevels is er nog veel meer mogelijk met stucwerk buiten. Denk aan stucwerk voor uw terras, gestucte koeien- of paardenstallen of uw tuinhuis.

Stukadoor voor Zeist en omgeving

Onze stukadoors werken in de wijde regio. Vanuit ons kantoor in Driebergen bedienen wij klanten in bijvoorbeeld Amerongen, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, Ede, Houten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wageningen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg.

Heeft u interesse in onze talenten? Neem vrijblijvend contact met ons op.