Stukadoor Nieuwegein

Zoekt u een stukadoor voor een uitdagend project in Nieuwegein of omgeving? Wij staan voor u klaar!

Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor kwaliteitsstucwerk voor binnen en buiten. Voor bedrijven en particuliers in Nieuwegein zijn wij een uitstekende en betrouwbare partner. Of het nu gaat om exclusief stucwerk of gietvloeren in en om uw pand. Bij onze werkzaamheden streven wij naar perfectie. U kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit, van onze producten en onze service. Op die manier zijn wij trots op het werk dat wij afleveren.

Projecten stukadoor Nieuwegein

Munneke Stukadoors heeft al meer dan 20 jaar ervaring als stukadoor in de omgeving van Houten, Utrecht en Nieuwegein. In Midden-Nederland en daarbuiten hebben wij al veel speciale projecten opgeleverd. Een complete huisrenovatie in Zeist. Superstrakke buitengevels in Amsterdam en Driebergen. Unieke gewelfde plafonds in een grachthotel in Utrecht. En nog veel meer.

Bij onze projecten ziet u een overzicht van het exclusieve stucwerk dat wij verzorgen. Dat onze klanten daarover meer dan tevreden zijn, leest u bij onze referenties. Wilt u dat we langskomen om te praten over uw wensen en de mogelijkheden voor uw project in Nieuwegein of omgeving? Neem contact op, we vertellen u graag meer!

Stukadoor voor bedrijf en particulier

Wij staan bekend om het leveren van kwalitatief hoogwaardig stucwerk. Zowel bedrijven als particulieren kiezen bewust voor onze diensten. Buiten en binnen is het resultaat altijd perfect: gladde wanden en plafonds, superstrakke gevels, scherpe hoeken en een naadloze afwerking. Maar daar dat is niet het enige. Wij staan ook garant voor een heldere en vlotte communicatie, schoon werken en schoon achterlaten. Net dat stapje extra zetten. Voor badkamers en complete kantoorpanden, wij staan garant voor kwaliteit.

Onze werkwijze

Al jarenlang werken wij aan de hand van een aantal belangrijke uitgangspunten:

  • Wij communiceren goed. Van tevoren maken we een afspraak om de situatie bij u thuis of op het werk op te nemen. We maken een reële inschatting van de tijd en kosten en adviseren u eerlijk over alle mogelijkheden. Ons motto: we zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Tussentijds houden we u op de hoogte van de vorderingen. Zo weet u dus altijd precies waar u aan toe bent.
  • Ons materiaal is goed. Wij werken met goede kwaliteit producten die “vers” zijn. Dat wil zeggen dat wij onze materialen elke dag inkopen. Wij werken dus niet alleen met de beste materialen, ook zijn ze altijd vers van de pers.
  • Wij werken goed. Wij vinden het belangrijk dat onze stukadoors netjes werken. We plakken alles van te voren netjes af en nemen ons afval weer mee. Het is dat u een spiksplinternieuwe wand, plafond en/of vloer heeft na afloop. Anders zou het er bijna op lijken alsof we er niet waren.
  • Onze klanten zijn tevreden. Daar doen we het uiteindelijk voor. Onze stukadoors houden altijd dat doel in zicht: het stucwerk moet altijd op zo’n manier opgeleverd worden dat onze klanten ons graag aanbevelen bij anderen. En dat gebeurt gelukkig volop.

Stukadoor projecten in Nieuwegein en de Utrechtse Heuvelrug

De afgelopen jaren zijn we druk geweest met een heleboel verschillende soorten stucwerk projecten in de omgeving van Nieuwegein. Een luxe betonlook badkamer in Driebergen-Rijssenburg. De complete renovatie van een kapperszaak in Zeist. Een exclusieve mancave in Voorthuizen. En nog veel meer exclusieve stukadoor projecten. Maar ook voor de complete afbouw en zelfs voor unieke gietvloeren zit u goed bij ons! Meer weten? Neem dan contact op, we laten u graag alle mogelijkheden zien.

Niet alleen in de omgeving Nieuwegein hebben wij regelmatig stucprojecten, u zit bij ons ook goed in de rest van de omgeving: Amerongen, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, Ede, Hilversum, Houten, Leusden, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.