Stucadoor Blaricum

Munneke Stukadoors, stucadoor nabij Blaricum kunt u inschakelen ongeacht uw woonstijl. Wij bieden zowel oplossingen voor klassieke als moderne interieurs en staan klaar voor particulieren en zakelijke klanten. Geen wens is ons te gek: hoe moeilijker u het ons maakt, hoe meer wij de uitdaging aangaan. U kunt uiteraard ook een beroep op ons doen voor relatief eenvoudige klussen.

Soorten stucwerk stucadoor Blaricum

Als stucadoor nabij Blaricum kunnen wij uw interieur afwerken met de betonlook van beton ciré. Beton ciré heeft een aantal voordelige eigenschappen. Het is niet alleen schimmelwerend maar ook vet- en zuurbestendig. Hierdoor is beton ciré ideaal om te gebruiken in de badkamer of als aanrechtblad in uw keuken. Ook kunt u het materiaal buiten gebruiken, bijvoorbeeld als afwerking van een zwembad.

Met sierlijsten en ornamenten krijgt uw interieur de uitstraling die zo kenmerkend is voor herenhuizen en grachtenpanden. Ook kunt u met dat materiaal een monumentaal pand in de oorspronkelijke staat herstellen. Dit is echter niet het enige dat u met exclusief stucwerk kunt. Wat dacht u van het evenaren van de stijl in een Frans chateau met meerdere stuclagen over een bakstenen muur? Diezelfde techniek gebruiken we eveneens voor het realiseren van een industriële en moderne uitstraling in uw interieur. U ziet het, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk het projectoverzicht om een beeld te krijgen van onze kwaliteit en vakmanschap.

Referenties Munneke Stukadoors

Wij hebben al veel mensen blij mogen maken. Hieronder een greep uit de ervaringen van onze tevreden klanten:

  • Iemand die nauwkeurig, vakkundig en zeer netjes werkt.
  • Erg tevreden zijn wij met het resultaat, alles is buitengewoon verlopen.
  • “Hij werkt netjes en laat geen rommel achter. En hij levert kwalitatief hoogwaardige werk af.”

Het zijn zomaar een paar referenties waar we uiteraard erg trots op zijn. Lees nog meer ervaringen van onze klanten.

Meer dan stucwerk alleen

Naast stucwerk kunt u voor nog meer diensten bij Munneke Stukadoors terecht. Ook voor het leggen van een gietvloer of voor een afbouwproject, staan wij graag tot uw dienst. U kunt de wand van beton ciré met een gietvloer laten overlopen in uw vloer. U krijgt dan een hele mooie uniforme ruimte. Enerzijds kunt u kiezen voor de gestucte vloer van basebeton, anderzijds is er de keuze voor de cementgebonden gietvloer. Weet u niet welke u moet kiezen? Wij adviseren u graag.

Stucadoors voor Blaridum en de regio Gooi en Vechtstreek

De stucadoors van Munneke Stukadoors bestrijken een wijde regio, waaronder de Gooi en Vechtstreek:

Amerongen, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, EdeHouten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, VianenWijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.