Stukadoor in Driebergen

Zoekt u een stukadoor voor een project in Driebergen? Neem dan contact op met Munneke Stukadoors.

Wij staan al jarenlang garant voor kwalitatief hoogwaardig stucwerk. Of het nu gaat om een wand of plafond, exclusief lijstwerk of een complete buitenkant van een huis, u kunt vertrouwen op een optimaal resultaat. We zijn ook het juiste adres voor gietvloeren. Bij al onze projecten beloven we u kwaliteit en service. Wij richten ons zowel op particulieren als zakelijke klanten in Driebergen en omstreken.

Soorten stucwerk stukadoor Driebergen

U kunt voor verschillende soorten stucwerk een beroep op ons als uw stukadoor vlakbij Driebergen doen. Wij realiseren stucwerk voor zowel binnen als buiten en u heeft de keuze uit verschillende afwerkingen en kleuren. Wij werken alleen met pure en natuurlijke producten. Laat u inspireren door onze recente projecten. Bijvoorbeeld voor Nicoline Coiffures hebben we de volledige salon onder handen genomen. Bekijk hieronder het resultaat!

Exclusief stucwerk binnen

Wanneer het gaat om het stucen van uw wanden en plafonds, gebruiken wij over het algemeen gips. Dit materiaal kenmerkt zich doordat het goed hecht aan het oppervlak en eenvoudig uit te smeren is. Wanneer u interesse hebt in een bepaalde afwerking van uw wanden en plafonds, laat het ons weten. Er is veel mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan beton-ciré voor een prachtige betonlook badkamer. Of een sierpleister met korrelstructuur als spachtelputz.

Exclusief stucwerk is ook iets waar we ons in gespecialiseerd hebben. Een mooi voorbeeld daarvan is ons art decoratie stucwerk: echte blikvangers, waarbij we met effecten spelen. Voor zakelijke klanten is het een mogelijkheid om het bedrijfslogo in uw wand te verwerken. U leest het: er zijn tal van mogelijkheden, waarbij we altijd uw wensen centraal stellen.

Buiten stucwerk aanbrengen

Wilt u functioneel onderhoud aan uw gevels? Of een decoratieve impuls geven aan de buitenkant van uw huis of bedrijfspand? U bent hoe dan ook verzekerd van een stijlvolle en strakke uitstraling van ons stucwerk. Uw gevels zien er niet alleen strakker uit. De stuclaag werkt ook als een beschermende laag tegen weersinvloeden. Hierdoor krijgen vocht en schimmel geen kans. Bovendien kunnen we ook een isolerende laag aanbrengen op uw gevel, zodat u bespaart op uw maandelijkse energierekening. Naast stucwerk op uw gevels is er nog veel meer mogelijk met stucwerk buiten. Denk aan stucwerk voor uw terras, gestucte koeien- of paardenstallen of we nemen uw tuinhuis eens flink onder handen. Waar u ook naar op zoek bent, met ons werk weet u zeker dat u weer jaren vooruit kunt!

Stukadoor voor de regio Driebergen

Munneke Stukadoors heeft in de loop van de jaren veel schitterende projecten mogen uitvoeren in Driebergen en omgeving. Wij zijn een bekende naam, in onder andere de volgende plaatsen:

Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Bilthoven, DoornEde, Houten, LeusdenNieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Zit u op social media? Volg dan ook hier onze Instagram posts.

Hebt u ook interesse in ons werk? Neem vrijblijvend contact met ons op.