Keuken nieuwbouwwoning in Leerdam voorzien van Beton Ciré

Achterwand keuken onderhoudsvriendelijk afwerken

Vorig jaar zijn wij benaderd door de eigenaren van deze nieuwbouwwoning in Leerdam. Op het moment dat wij in contact met elkaar kwamen was de woning net aangekocht en zou deze naar verwachting voorjaar 2023 worden opgeleverd. Genoeg tijd dus voor een goede voorbereiding.

Voor het afwerken van de wanden in ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamers, hal/entree etc. is door ons dunpleister geadviseerd. Omdat met name de achterwand van de keuken in aanraking komt met water, vet en andere substanties die voor blijvende vlekken zorgen, is ons advies om dit soort oppervlaktes te voorzien van een hufter proof afwerking. Betonciré is hier dan de perfecte oplossing voor!

Geef sfeer aan de ruimte

In de keuken van deze nieuwbouwwoning zijn elementen aangebracht die sfeer en persoonlijkheid geven aan de ruimte. Om de keuken een stoere look te geven maakt Betonciré het geheel af. In combinatie met alle overige materialen die gebruikt zijn is een fijne sfeer ontstaan.

Onderhoudsvriendelijk en hufter proof

Deze wandafwerking heeft niet optisch een stoere uitstraling maar is ook met name nog eens super functioneel is. Beton Ciré is door de samenstelling van het materiaal en de hardheid hufter proof en onderhoudsvriendelijk. Vuil krijgt geen kans om in de wand te trekken en beschadiging ontstaan minder snel dan in een gipsen afwerking. Kortom genoeg eigenschappen die zeker gewenst zijn op een plek als deze!

De kleur Base Beton die bij dit project is aangebracht is Buff.

Bent u benieuwd hoe wij uw project tot een succes kunnen maken? Neem contact met ons op.

Meer projecten van Munneke Stukadoors

Bent u benieuwd wat Munneke Stukadoors nog meer in uw buurt heeft gedaan? Bekijk ook de andere projecten in Driebergen: