Sierlijsten aan het plafond

Sierlijsten aan het plafond, dat zegt u in eerste instantie misschien niet zoveel. Maar wat als we het hebben over sierlijsten en ornamenten aan plafonds en muren bij oude grachtenpanden? Wellicht gaat er nu een belletje bij u rinkelen.

Wist u dat dit ook in uw woning mogelijk is? Voor een klassieke en stijlvolle uitstraling van al uw ruimtes zijn sierlijsten een prachtige toevoeging. Wij zijn ook op dit gebied een echte detaillist. Wij gaan voor niets minder dan perfectie. Want een nette en stijlvolle afwerking is immers cruciaal voor een prachtig eindresultaat.

Sierlijsten plafond: echt vakmanschap!

Sierlijsten op het plafond, vervaardigt van gips (stuc) is een oud ambacht van exclusief stucwerk dat onze stukadoors tot in de puntjes beheersen. Een plafond perfect glad maken voor een ornament, nauwkeurig werken met mallen en gips: bij sierlijsten houden wij van een mooie uitdaging.

Van een sierstrip aan het plafond tot gips sierlijsten aan de muur: vertel ons uw ideeën, wij zorgen dat de sierlijsten of andere sierelementen naar uw wens geplaatst worden. Of dit nu moderne stijl plafondplinten moeten worden of juist rijkversierde klassieke ornamenten. Alles is mogelijk. Wilt u een finishing touch die uw woonruimte omtovert tot een wel heel bijzondere, dan bent u bij bij ons aan het juiste adres. Bespreek met ons de mogelijkheden voor sierlijsten bij u thuis!

Interesse in sierlijsten bij u thuis?

Plafond sierlijsten restaureren

Woont u in een monumentaal pand of een klassieke woning en zijn de sierlijsten na tientallen jaren aan vervanging toe? Dan gaan onze vakmannen met veel passie bij u aan de slag om de sierlijsten te restaureren. Ook als de sierlijsten ernstig beschadigd zijn, kunnen wij dit weer in ere herstellen door een kopie te maken van uw huidige sierlijsten.

Wij kunnen niet alleen sierlijsten restaureren, maar zijn ook specialist in het aanbrengen van moderne sierlijsten. Van sierplafond lijsten tot sierlijsten aan muren. Bekijk ook ons project, waar we sierlijsten hebben vervangen in een huis in België.

Een sierplint aan het plafond door Munneke Stukadoors? Dit is waarom:

  • Gedetailleerd. We streven altijd naar het beste resultaat. Net dat beetje meer. Zodat we er zelf 100 procent achter staan.
  • Netjes. Resultaat is belangrijk, maar vooral ook hoe we dat bereiken. Bij ons geen galmende bouwradio’s en witte voetstappen door uw hele huis.
  • Eerlijk. We doen wat we beloven en maken heldere afspraken. Zo zorgen we ervoor dat u alleen blij wordt verrast.
  • Kundig. We blijven investeren in kennis en nieuwe materialen, zodat we steeds meer kwaliteit leveren. Elke dag weer

Nieuwsgierig geworden naar (plafond) sierlijsten?

Heeft u interesse in sierlijsten aan het plafond van gips? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u nieuwsgierig geworden naar meer werk van Munneke Stukadoors? Bekijk voor een indruk van ons werk ook onze projecten, en andere specialismen op het gebied van binnen stucwerk.

Weten wat sierlijsten kosten?