Exclusief stucwerk in Nicolines Coiffures Zeist

Een stucwerk make-over in Zeist

Een knappe kapsalon

Toen we in Zeist bij een ander project bezig waren, benaderde de eigenaren van Nicolien Coiffures ons om eens mee te kijken naar hun ideeën voor het binnen stucwerk van het pand. Zij gaven aan dat zij naast de kapsalon ook een beautysalon en een kledingafdeling hadden, en die laatste twee wilde zij onder handen laten nemen door een ervaren stukadoor. Na oplevering van die twee afdelingen besloten ze, nadat we ook nog een wand bij hen thuis hadden gestuct, dat we ook de kapsalon in precies dezelfde strakke stijl als de beautysalon en het kledinggedeelte achterin het pand mochten uitvoeren. Zo gezegd, zo gedaan: het resultaat van dit binnen stucwerk in Zeist is minstens zo strak als de kapsels die er worden geknipt!

Spelen met licht voor een kwaliteitservaring

Het pand is vrij diep, waardoor het natuurlijke licht minder kans krijgt om helemaal tot achterin het pand te komen. Er is gekozen om op verschillende plekken langs de lange wand strijklicht te hangen zodat het pand alsnog een lichte uitstraling zou krijgen. Zonder spiegelglad binnen stucwerk zou dit strijklicht niet tot haar recht komen. De originele muren waren behoorlijk oneffen, waardoor er veel werk heeft gezeten in het glad maken van de muren. De gestucte binnenwanden zijn nu zo strak als een biljartlaken. Dit geeft het licht de kans zich op een mooi manier te verspreiden en biedt de klant een prettige, open kapsalon die kwaliteit uitstraalt.

Een goede relatie met de klant levert kwaliteit op

De beautysalon en het kledinggedeelte is twee jaar voor de kapsalon opgeleverd. We hebben gedurende deze twee jaar een goede band onderhouden met de eigenaren van de kapsalon. De verwachtingen waren duidelijk en de eigenaren wisten welke kwaliteit wij leverden. Die kwaliteit zit aan de ene kant in onze ervaring en expertise, aan de andere kant in de materialen die we gebruiken. We kopen onze zakken gips dagelijks vers in bij de groothandel, die soms nog heet zijn van productie. Dat zien onze klanten terug in het werk dat we afleveren. Benieuwd wat we voor uw pand kunnen doen? Neem contact met ons op!