Exclusief stucwerk bij u thuis

Wilt u uw badkamer in een ‘thuis spa’ met natuurlijke tinten veranderen? Uw woonkamer een klassieke uitstraling geven voor meer karakter? Of juist een echte eyecatcher van uw bedrijfspand maken? Met exclusief en decoratief stucwerk laat u een onvergetelijke indruk achter. Voor welke stijl of kleur u ook kiest. Denk aan:

Een veelzijdige betonlook

Van roestig industrieel tot warme natuurlijke tinten. Van modern tot klassiek. Met betonlook stucwerk van betonciré en andere merken geven we elke ruimte het karakter dat u zoekt. Betonciré is schimmelwerend en speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes, zoals uw badkamer. Daardoor is het ook ideaal om aan te brengen in een bad, spoelbak of zelfs als buiten stucwerk te gebruiken en een zwembad mee af te werken. Wilt u een aanrecht met betonlook? Geen probleem: het materiaal is ook vet- en zuurbestendig. En zo is er nog veel meer mogelijk op het gebied van stucen.

Een klassieke stijl

Met lijstwerk aan uw plafond, zoals sierlijsten en ornamenten van gips of kunststof tovert u uw woning om tot een klassiek grachtenpand of herenhuis. Óf brengt u een monumentaal pand terug in oorspronkelijke staat. Maar met exclusief stucwerk kunt u nog veel meer kanten op. Met meerdere stuclagen over een bakstenen muur en ‘kraters’ benaderen we de stijl van een klassiek Frans chateau. Wilt u met eenzelfde effect een industriële fabrieksuitstraling aan uw binnenmuur geven? Geen enkel probleem.

Echte eyecatchers

Soms werken we met één stuclaag, soms wel met vier. Daarmee spelen we met effecten en met structuren, zoals bij sierpleister. Zo kunnen we van uw muur of plafond een waar kunstwerk maken. Of bijvoorbeeld ook uw bedrijfslogo in de muur stucen. Met ons Art decoratie stucwerk zoals met oxidestuc zijn de mogelijkheden oneindig. Wilt u bijvoorbeeld een krokodillenhuid, slangenmotief of boomschorseffect op uw wand? Hoe uitdagender de vraag, hoe enthousiaster wij worden!

Let op: met exclusief stucwerk is bijna alles haalbaar. Bijna. Maar het resultaat hangt af van de staat van de ondergrond. Is er bijvoorbeeld risico op lekkage of een andere reden waarom wij niet de beste kwaliteit stucwerk kunnen bieden, dan geven wij eerlijk advies over andere mogelijkheden en behandelingen.

Meer weten over de mogelijkheden van exclusief stucwerk? Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Houten. We zijn actief in de directe omgeving, zoals in Driebergen, Zeist en Doorn maar ook in ‘t Gooi zijn we actief. Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Naarden en Hilversum. Benieuwd of we ook bij u voorrijden? Neem contact op.

Bekijk ons werk