Stukadoor Maarssen

Bent u op zoek naar een betrouwbare stukadoor in de omgeving van Maarssen? Munneke Stukadoors helpt u graag met al uw stucwerk projecten! Al meer dan 20 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren die grote of kleine verbouwingen in hun huis of bedrijfspand willen laten doen. Wij staan garant voor strak en exclusief stucwerk voor buiten en binnen. Lees meer over onze werkzaamheden en recente projecten.

Alle soorten stucwerk voor Maarssen en omgeving

U kunt voor verschillende soorten stucwerk bij ons terecht. Ons bedrijf is gevestigd in Driebergen, en van daar uit bedienen we klanten in heel Midden-Nederland, waaronder dus Maarssen en omgeving. Voor verschillende klanten, zowel particulieren als bedrijven, hebben we al mooie projecten in bijvoorbeeld Utrecht, Houten en Zeist mogen opleveren. Ons team heeft in de loop der jaren een heel brede expertise opgebouwd. Zowel binnen stucwerk als buiten stucwerk is bij ons in goede handen.

Exclusieve stucwerk projecten

We staan in de markt goed bekend, vanwege de exclusieve stucwerk projecten. We houden wel van een uitdaging. Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een unieke look en bijzondere afwerking waarderen ons meedenken, onze uitgewerkte plannen op maat en de uitvoering die tot in de puntjes (letterlijk en figuurlijk) verzorgd is. Of het nu gaat om bijzondere rondingen in een grachtenpand in Utrecht, een superstrak trappegat in Driebergen, een complete mancave in Voorthuizen, of een bijzonder strakke buitengevel in Amsterdam, we leveren werk waar we trots op zijn.

Brede expertise en vertrouwen op kwaliteit

Twee belangrijke pijlers onder ons werk zijn onze brede expertise en het leveren van kwaliteit. Met brede expertise bedoelen we dat we veel verschillende stuctechnieken beheersen en gebruiken. Pleisterwerk, sierpleister of dunpleister in uw woonkamer? Of betonciré of betonlook in uw badkamer? Bijna alles is mogelijk!

We geven u graag eerst goed advies op maat. We komen langs om de situatie te bekijken. Dan maken we een goede inschatting van de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord gaat en we een tijdplanning maken, kunt u daar ook echt op bouwen. Wij garanderen hoge kwaliteit en duidelijke communicatie.

Stukadoor voor Maarssen en omgeving

Wij werken voornamelijk voor bedrijven en particulieren in Midden-Nederland. U vindt ons vaak aan het werk in bijvoorbeeld Amerongen, AmersfoortBaarn, Barneveld, Bilthoven, Doorn, Driebergen, EdeHouten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.

Heeft u interesse in onze talenten? Neem vrijblijvend contact met ons op.